Nové dárkové poukazy Marks & Spencer s platností i ve Velké Británii

PRAHA 28. listopadu (PROTEXT)

Právě v těchto předvánočních dnech společnost Marks & Spencer dává do oběhu nové dárkové poukazy, které lze směnit za zboží nejen ve všech českých prodejnách, ale také ve všech prodejnách na území Velké Británie. Dosavadní dárkové poukazy byly platné a směnitelné pouze v prodejnách Marks & Spencer na území České republiky. K výměně českých dárkových poukazů Marks & Spencer dochází právě z důvodu sjednocení designu a pravidel uplatňování dárkových poukazů ve světové prodejní síti Marks & Spencer. Za zmínku jistě stojí, že pravě britské dárkové poukazy lze standardně směnit v kterékoliv zahraniční prodejně Marks & Spencer. Při směně zahraničních dárkových poukazů vychází obsluhující personál daného státu z interních nařízení finančního útvaru, který stanovuje aktuální směnný kurs.

Zavedením nových dárkových poukazů s platností i ve Velké Británii již české prodejny Marks & Spencer nebudou nabízet původní dárkové poukazy splatné pouze na území České republiky, ovšem vlastníci těchto dárkových poukazů nemusí podléhat panice, neboť minimálně po dobu jednoho roku budou tyto dárkové poukazy i nadále přijímány. Možnost směny nových českých dárkových poukazů i ve Velké Británii otevírá další možnosti jejich využití třeba jako poděkování, milou pozornost, dárek k významnému dni, a to hlavně pro osoby, které mají vazby ve Velké Británii. Nové dárkové poukazy jsou k dispozici v nominální hodnotě 500,- Kč. Výhodou nákupu dárkových poukazů je nejen časově neomezená platnost, ale i fakt, že obdarovaný vymění dárkový poukaz za zboží dle svého vkusu a potřeby. Dárkové poukazy lze zakoupit u každé pokladny prodejen Marks & Spencer (Nákupní Galerie Myslbek, Praha 1; Centrum Černý Most, Praha 9; Hradební 7, České Budějovice) a jejich předností je, že pomohou rychle vyřešit každoroční nerozhodnost při výběru vánočních dárků a zároveň ušetří čas, který je nutný strávit při jejich zajišťování.
Pro bližší informace volejte: Renata Fišerová - tel.: 02/21 987 225, 0603/533 233

Klíčová slova PROTEXT-Marks & Spencer-dárkové poukazy

Zpracovatelský a výrobní průmysl