PROTEXT VIDEO: Setkání pro novináře s autory ...

ČTK bude ve čtvrtek 17. září v servisu PROTEXT VIDEO od 11:00 vysílat živé video ze setkání pro novináře s autory a představení šestnácti novinek Velkého knižního čtvrtku, který se uskuteční 15. října. Zúčastní se reportér a autor knihy Za oponou války Jakub Szántó, geolog Václav Cílek, cestovatel Josef Formánek ad. Akreditace na e-mail: petra@2media.cz

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-literatura-trh-Praha-17.9.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM