Huawei rozšiřuje své portfolio o šest nových produktů

Společnost Huawei Consumer Business Group (BG) 10. září 2020 uspořádala akci Huawei Seamless AI Life New Products Global Launch, kde představila šest nových produktů, které ještě více rozšíří nabídku v ekosystému 1+8+N.

Richard Yu, výkonný a generální ředitel firmy Huawei Consumer BG, řekl: "Skvělé služby a produkty vždy stojí na inovacích a i naše cesta k inovacím vždy začíná a končí u zákazníků. I v budoucnu chceme pokračovat ve spolupráci s našimi partnery a nabízet našim zákazníkům po celém světě špičkové produkty a služby."

Sluchátka HUAWEI FreeBuds Pro a HUAWEI FreeLace Pro: aktivní potlačení hluku (ANC) a skvělá kvalita zvuku

Sluchátka HUAWEI FreeBuds Pro jsou první skutečně bezdrátová stereosluchátka (TWS) na světě s podporou aktivního potlačení hluku, a to až o 40 dB, což v oboru představuje špičkovou hodnotu.

Sluchátka HUAWEI FreeLace Pro nabízí skvělou kvalitu zvuku, stylové provedení a aktivní potlačení hluku až o 40 dB. Součástí těchto sluchátek je sada 14 mm dynamických driverů, které ještě zlepšují věrnost podání zvuku a umocňují poslechový zážitek.

Hodinky HUAWEI WATCH GT 2 Pro a HUAWEI WATCH FIT: praktické profesionální funkce pro každodenní použití

Nové chytré hodinky HUAWEI WATCH GT 2 Pro vydrží na jedno nabití až dva týdny, nabízí více než 100 různých cvičebních režimů (včetně lyžování nebo hraní golfu) a profesionální funkce pro sledování fyzické zdatnosti.

Hodinky HUAWEI WATCH FIT váží pouhých 34 gramů a nosí se stejně lehce jako sportovní náramek. Jsou vybaveny funkcí HUAWEI TruSeenTM 4.0, která umožňuje 24hodinové měření tepové frekvence, sledování saturace krve kyslíkem a sledování kvality spánku a hladiny stresu.

Notebooky HUAWEI MateBook X a HUAWEI MateBook 14: nová dimenze mobilní produktivity

Notebook HUAWEI MateBook X v sobě spojuje ikonický design notebooků této řady a inovativní technologie s řadou chytrých funkcí, včetně možnosti práce na více monitorech současně. Váží pouze 1 kg (1), v nejtlustším místě měří jen 13,6 mm (2) a je menší než list papíru formátu A4.

Společnost Huawei také představila notebook HUAWEI MateBook 14, který vyniká skvělou přenosností a vysokým výkonem, je osazen procesorem AMD Ryzen 4000 H a má displej 2K HUAWEI FullView Display (3). Navíc podporuje řadu chytrých funkcí, včetně možnosti práce na více monitorech současně, což z něj dělá produktivního společníka na cestách.

O společnosti Huawei Consumer BG

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. Navíc firma vybudovala čtrnáct výzkumných a vývojových center po celém světě, včetně Německa, Švédska, Ruska, Indie a Číny. Společnost Huawei Consumer BG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a dodává smartphony, PC a tablety, přenosná zařízení, cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 30letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelům po celém světě.

Více informací získáte na webové stránce http://consumer.huawei.com

1 Data získaná z laboratoří Huawei. Skutečné hodnoty se mohou lišit podle výrobních tolerancí a rozdílného způsobu měření. Pouze pro informační účely.

2 Výška gumových nožiček laptopu v údaji není zahrnuta. Skutečné hodnoty se mohou lišit podle výrobních tolerancí a rozdílného způsobu měření. Pouze pro informační účely.

3 Podpora vícedotykového ovládání je k dispozici volitelně. Dostupnost jednotlivých funkcí se může region od regionu lišit.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1251897/Huawei_BG_AI_Life_Product.jpg

KONTAKT: cbgcomms@huawei.com