PROTEXT VIDEO: TK Asociace veřejně prospěšných...

ČTK dnes v servisu PROTEXT VIDEO od 11:00 bude vysílat TK Asociace veřejně prospěšných organizací ČR (AVPO). Program: zveřejnění zprávy o stavu udržitelného rozvoje občanského sektoru v ČR za rok 2019, aktuální situace v neziskovém sektoru a dopady pandemie covidu-19 na něj, komentář k aktuálně podaným legislativním návrhům a dalším záměrům na pomoc veřejně prospěšným organizacím. Zúčastní se prezident AVPO Marek Šedivý.

Natáčet budeme na kameru.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz

PROTEXT

Klíčová slova ČR-sociální-neziskové-Praha-10.9.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl