PROTEXT VIDEO: Národní průmyslový summit 2020...

ČTK bude ve středu 9. září v servisu PROTEXT VIDEO vysílat konferenci: Národní průmyslový summit 2020. Cílem akce je poskytnout pravidelnou platformu pro diskusi vrcholných představitelů státu, průmyslu a akademie o dalším směřování průmyslu v ČR, zvýšení jeho konkurenceschopnosti, inovativnosti a přidané hodnoty. Vystoupí mj. premiér Andrej Babiš, ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček, ministryně financí Alena Schillerová, ministr průmyslu Karel Havlíček, ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, prezident Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Hanák a prezident Hospodářské komory Vladimír Dlouhý. Živý přenos začíná ve 13:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-průmysl-věda-Praha-9.9.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM