Společnost Zynga zveřejnila své finanční výsledky za druhé čtvrtletí roku 2020

Dosáhla nejvyšších čtvrtletních tržeb a nejvyššího počtu předplatitelů ve své historii

Dosáhla největšího čtvrtletního nárůstu provozní hotovosti za více než 8 let

Zvýšila své odhady vývoje tržeb a počtu předplatitelů za celý rok 2020

Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA) dnes zveřejnila finanční výsledky za druhé čtvrtletí roku 2020, tedy k datu 30. června 2020, a to prostřednictvím Hlášení o tržbách za první čtvrtletí roku 2020 (Q2 2020 Quarterly Earnings Letter). Toto Hlášení bylo publikováno v sekci pro vztahy s investory na webových stránkách společnosti. Prohlédněte si toto Hlášení v příloze nebo navštivte webové stránky http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results .

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete přečíst na této webové stránce: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005297/en/

„Ve druhém čtvrtletí roku 2020 jsme dosáhli skvělých výsledků a zaznamenali jsme nejvyšší čtvrtletní tržby a nejvyšší čtvrtletní počet předplatitelů v historii společnosti Zynga. Navíc jsme dosáhli největšího čtvrtletního nárůstu provozní hotovosti za více než 8 let. Kromě toho jsme dokončili akvizici firmy Peak a do třetího čtvrtletí vstupujeme s 8 franšízami, které podstatně rozšíří naše služby,“ řekl Frank Gibeau, generální ředitel firmy Zynga. „Navíc jsme uzavřeli smlouvu o akvizici istanbulské firmy Rollic, která se zabývá vývojem a vydáváním širokého spektra velmi oblíbených her pro volný čas v jedné z největších a nejrychleji rostoucích kategorií mobilních her.“

Vedení společnosti Zynga uspořádalo 5. srpna ve 14:00 tichomořského času (17:00 východoamerického času) konferenci, za účelem diskuze o finančních výsledcích firmy. V rámci konferenčního hovoru bylo možné klást dotazy a společnost Zynga se snažila odpovědět na co nejvíce z nich.

Přístup ke konferenčnímu hovoru je prostřednictvím webové stránky http://investor.zynga.com - kde je také po skončení konference k dispozici záznam, nebo si můžete záznam konference poslechnout na následujících telefonních číslech:

• Telefonní číslo konference (zdarma pro volající z USA): (800) 537-0745

• Telefonní číslo konference pro zahraniční volající: (253) 237-1142

• Identifikační číslo konference: 5769759

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě. Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se s námi můžete spojit prostřednictvím sociálních sítí Twitter, Instagram, Facebook či blogu.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se, mimo jiné, odhadů růstu tržeb a počtu předplatitelů služeb společnosti za celý rok 2020 a akvizice společnosti Rollic. Výhledová prohlášení obsahují slova, jako jsou například "výhled", "očekávat", "plánovat", "zamýšlet", "bude", "předvídat", "věřit", "cíl", včetně různých tvarů těchto slov. Stejně tak všechna prohlášení uvedené v této tiskové zprávě v budoucím čase jsou považována za výhledová prohlášení. Dosažení cíle nebo úspěšné splnění skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních podléhá významným rizikovým faktorům a závisí na splnění řady předpokladů a očekávání. Na výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat výhledová prohlášení. Další informace o rizikových faktorech a předpokladech, které ovlivňují naše podnikání, jsou nebo budou podrobněji uvedeny v našich veřejných zprávách předkládaných Komisi pro cenné papíry a burzy (SEC), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo na webové stránce Komise pro cenné papíry (SEC) www.sec.gov.

Upozornění vydavatele

Videomateriály a grafiku ke hrám společnosti Zynga si můžete stáhnout na této webové stránce: https://bit.ly/ZyngaQ22020

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005297/en/

Kontaktní informace:

Vztahy s investory:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Zdroj: Zynga

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-zábava-hry-finance-Zynga

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch