Allzora.cz - online megamarket, který splní všechna vaše přání

S rozvojem internetu se mnoho obchodníků, stejně jako Allzora, přesunulo do digitálního světa. Má to svoje výhody. Zákazník může nakupovat v kteroukoliv denní i noční hodinu, rychle, snadno a efektivně. Nakupování přes internet se stalo trendem budoucnosti.

Co si tak prodloužit volný čas o několik hodin týdně?

Aby zákazník zbytečně netrávili čas v kamenných prodejnách, připravila pro něj Allzora široký sortiment zboží, které si může každý konzument snadno a rychle objednat online. Od vybraného produktu ho dělí jen pár kliknutí. Čas, který ušetří nákupem přes internet, může využít příjemněji. Například se svojí rodinou, přáteli nebo se může věnovat aktivitám, které ho baví.

Pravidelné akce, slevy a trhák dne - slova, která potěší každého

Chce-li zákazník skutečně ušetřit, může využít akcí a slev, které ve všech kategoriích Allzora pravidelně pořádá. Specialitou tohoto online obchodu je cenový trhák. Jedná se o extra zlevněné zboží všeho druhu a typu, které e-shop pravidelně uveřejňuje na svých stránkách.

Široký sortiment a exkluzivní zboží

Allzora je internetový megamarket s širokou škálou produktů. Najdete na něm vše od ochranných oděvů přes drogerii, módu až po potraviny a nápoje i mezinárodní delikatesy. Právě delikatesy patří mezi exkluzivní zboží, které umožní každému gurmánovi ochutnat exotické dálky. Veškerý sortiment po Praze a okolí přiveze až domů vlastní kurýr. Pakliže zákazník preferuje osobní odběr, může využít výdejní místo na Smíchově.

Pijte zdravě! Kategorie "vody" je vlajkovou lodí Allzory

Allzora neprodává jen běžné zboží, ale myslí také na klientovo zdraví. Aby tento e-shop zbavil své klienty stresu a dalších zdravotních obtíží, připravil pro své zákazníky bohatou nabídku léčivých a minerálních vod. V této kategorii patří mezi největší prodejce v České republice, takže se nikdo nemusí bát, že si nevybere.

Na své si přijdou i milovníci zahrady

Začala zahradní sezona a Allzora je na ni samozřejmě připravena. Díky bohaté nabídce grilů a příslušenství může každý milovník této zábavy připravit skvělou gril party pro své známé a rodinu. Po výtečném grilování přijde vhod osvěžení v zahradním bazénu. Jakmile omrzí dovádění ve vodě, může každý zákazník relaxovat v závěsné hamace. Pakliže ho nelákají vodní radovánky, ale naopak se chce pořádně zapotit, může vyzkoušet jednu ze saun. Na výběr má infrasaunu, venkovní saunu nebo vnitřní saunu včetně příslušenství.

Móda aneb šaty dělají člověka

Ženy, které chtějí být in si mohou vybrat z bohaté nabídky dámského oblečení včetně vhodných doplňků, jako jsou stylové náramkové hodinky nebo sluneční brýle. Na své si přijdou i pánové a zvláště děti. Například díky společnosti Zippy dopřeje každý rodič své ratolesti to nejpohodlnější oblečení.

Důvěra se náležitě odměňuje

Protože si Allzora svých zákazníků váží, připravila pro ně zajímavý věrnostní program. Za každou utracenou stokorunu v e-shopu zákazník obdrží dva body. Jeden bod se pak rovná jedné koruně. Když se zaregistruje na web Allzory, získá pětadvacet bodů zdarma! Čím víc bude klient v tomto internetovém megamarketu nakupovat, tím víc získá bodů, o které potom bude mít levnější budoucí nákup. V konečném důsledku tak při nákupech ušetří nemalé peníze.

Nikdy nebylo nakupování přes internet jednodušší. Tak neváhejte a začněte nakupovat chytře. Nakupujte na Allzora.cz

Kontakt: e-mail: info@allzora.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-trh-internet-firmy-Allzora.cz

IT, telekomunikace