Zmrzlinový kornoutek už jen s papírovým návlekem od TVIN CZ

Zvýšené nároky na komfort a hygienu v oblasti prodeje točené a kopečkové zmrzliny se odrazily ve větším zájmu o zmrzlinové kornoutky s papírovým návlekem.

S optimálním řešením přišla u nás jako první společnost TVIN CZ z Brandýsa nad Labem prostřednictvím výrobní firmy ROOTVIN. Díky unikátnímu know-how se tu kromě těch klasických vyrábí také kornoutky s papírovým návlekem. Ten zaručí, že se ho zákazník dotkl jako první. Podle generálního ředitele TVIN CZ Lumíra Kabelky je praktický a komfortní doplněk s libovolným potiskem mezi velkými producenty i menšími řemeslnými výrobci zmrzliny čím dál oblíbenější. Společnost TVIN CZ, respektive ROOTVIN, se snaží neustále rozšiřovat sortiment těchto návleků pro stále více druhů kornoutků. Pokud jste je ještě u svého prodejce neviděli, dejte mu o nich vědět. Tohle řešení je totiž optimální pro vás i přírodu.

Další informace najdete na webu http://www.tvin-cones.com a na FCB - @tvincz a IG - @tvin_cz_official, #nazmrzkuvpohode.

Kontakt pro média:

Mariana Pohlová