PROTEXT VIDEO: Online konference, na které zástupci...

ČTK bude ve středu 22. července od 10:00 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živé video z online konference, na které zástupci supermarketu Košík a energetické společnosti Nano Energies představí projekt využívání elektrické energie při výrobě potravin. Společný energetický tarif Košík Eko Energie nabídne "zelenou elektřinu" výhradně od malých dodavatelů, tedy vodních, větrných, solárních nebo bioplynových elektráren.

Natáčet se bude na kameru.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČTK

Klíčová slova ČR-trh-potraviny-energie-Praha-22.7.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM