Proč je dobré využívat concierge služby? Ušetří vám spoustu času

Concierge si lze představit jako virtuální asistenční službu, která šetří čas a energii. Myslíte si, že jde o zbytečnou investici?

Concierge služba není o luxusu, ale o každodenních záležitostech.
Užívají ji lidé, kteří jsou pracovně vytíženi a chtějí se věnovat tomu, co považují za užitečné. Firmy na concierge neřeší jen soukromá letadla a jachty, ale i věci denního rázu - nákup, hlídání dětí, opravy, vstupenky na vyprodané akce, večírky apod. Concierge není jen pro movitou klientelu, ale pro všechny, co si váží svého času.

S pracovními úkony pomůže asistentka, ale opravdu s ní chcete řešit soukromé záležitosti? Věřte, že se investice do této služby vyplatí. Vrátí se vám v podobě času, který můžete věnovat rodině a činnostem, co vám dělají radost. "Naším cílem je nabízet kvalitní služby. Včas, diskrétně a na míru každému klientovi," uvádí Kristýna Kučerová, zakladatelka Osobní Concierge a dodává: "Vždy připravujeme nabídku na míru. Cena za měsíc užívání se pohybuje od 3500 Kč. Nejde tedy o službu jen pro horních 10 procent, jak se mnoho lidí domnívá." Myslíte, že by Osobní Concierge mohlo pomoci i vám?

www.osobniconcierge.cz, info@osobniconcierge.cz

Klíčová slova ČR-služby-Osobní Concierge-firmy-VIP Management