PROTEXT VIDEO: TK akciové společnosti ABF...

ČTK bude ve čtvrtek 2. července od 11:00 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat tiskovou konferenci akciové společnosti ABF, organizátora veletrhů a výstav, k rozšíření letňanského veletržního programu pro podzim 2020 o klíčové strojírenské a průmyslové obory. Zúčastní se předseda představenstva ABF Pavel Sehnal, obchodní a marketingový ředitel ABF Martin František Přívětivý, ředitelka veletrhu e-SALON Jana Nosálová a ředitelka veletrhu CZECHBUS Vanda Petrov.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-služby-koronavirus-veletrhy-ABF-Praha-2.7.-VIDEOSTREAM

Služby, cestovní ruch