Svět podle DAM – lifestylový blog plný inspirace

Za blogem Svět podle DAM – http://www.svetpodledam.cz - stojí dvě dlouholeté kamarádky. Ve virtuálním světě si říkají Ema a Denny. Obě baví podobné věci, jako je cestování, kultura, vaření nebo návštěva dobrých gastropodniků.

„Jednoho dne jsme si řekly, že těch zážitků, kterými bychom mohly inspirovat ostatní, je poměrně hodně, a že by bylo fajn s tím vyjít na veřejnost. I my se totiž rády podíváme na zajímavé cestovatelské stránky nebo foodblogy,“ říká Ema.

„Ke spuštění blogu jsme si sice nevybraly to nejlepší období, na jaře jsme mohly cestovat leda prstem po mapě, ale vypadá to, že se snad vše obrací k lepšímu. Letos je zkrátka ideální čas prozkoumat i krásy Česka,“ doplňuje Denny. „Navíc máme kolem sebe hodně inspirativních osobností, které bychom chtěly postupně představovat,“ dodává jedna z autorek blogu. Jako prvního vyzpovídaly blogerky oceňovaného designéra a šperkaře Hanuše Lamra.

„Moc by nás potěšilo, kdybychom čtenářky a čtenáře našeho blogu aspoň občas inspirovaly k návštěvě zajímavých míst, památek i dobrých restaurací, k uvaření receptu či přečtení knihy.“ A co je při tvorbě blogu nejdůležitější? „Dělat to především pro radost,“ shodují se Ema a Denny.

Cestovatelské, kulinární i kulturní zážitky sdílejí blogerky také na sociálních sítích Instagram a Facebook @svetpodledam.

www.svetpodledam.cz

svetpodledam@seznam.cz

Klíčová slova ČR-internet-kultura-gastro-turistika-zajímavosti

Služby, cestovní ruch