PROTEXT VIDEO: Pracovní snídaně Kolik nás reálně...

ČTK bude ve středu 24. června v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line panel Kolik nás reálně stojí solární elektrárny a jaké hrozby přináší nová legislativa. Budou představeny výsledky studie společnosti Ernst & Young k otázce reálných financí, které plynou z veřejného rozpočtu na podporu fotovoltaiky a příjmů spojených s provozem fotovoltaických zdrojů. Zúčastní se předseda představenstva Solární asociace Jan Krčmář, programový ředitel Svazu moderní energetiky Martin Sedlák a další. Akce začíná v 09:00

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-energie-solární-Praha-24.6.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Energetika, suroviny