PROTEXT VIDEO: Předání oborových cen Lemur 2020 -...

ČTK bude ve čtvrtek 11. června vysílat slavnostní večer a předávání cen za nejlepší projekt v oblasti Public Relations. Jubilejní patnáctý ročník oborové soutěže LEMUR - Česká cena za Public Relations pořádá Asociace public relations (APRA). Letos slavnostní večer poprvé proběhne pouze online formou, prostřednictvím servisu ČTK. Přenos začíná v 19:00 hodin.

Zasíláme kódy přenosů pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČTK

Klíčová slova ČR-média-ocenění-Praha-11.6.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl