Společnost GameChange Solar překonala hranici 10 GW

New York 20. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost GameChange Solar překonala hranici 10 GW

Logo společnosti GameChange Solar (PRNewsFoto/GameChange Solar)

Společnost GameChange Solar dnes oznámila, že překonala hranici 10 GW v oblasti prodaného výkonu od založení společnosti v roce 2012. Firma zaznamenává růst jak u solárních panelů s fixním náklonem, tak u přenosných systémů, které prodává pod značkami MaxSpanTM, respektive Genius TrackerTM.

Produkty firmy GameChange Solar se mezi zákazníky na celém světě těší velké oblibě díky jejich hospodárnosti a rychlosti instalace a překonávají požadavky i těch nejnáročnějších projektů inženýrských firem a nezávislých výrobců elektřiny (IPP) na celém světě.

Derick Botha, obchodní ředitel firmy GameChange Solar, řekl: "Jsme velice vděčni za to, že se nám podařilo překonat hranici 10 GW v prodaných produktech a těšíme se na náš další růst. I nadále chceme být předním inovátorem na trhu. Snažíme se naplňovat naše poslání, kterým je snižování nákladů na provoz globálních fotovoltaických projektů s cílem podpořit celosvětový růst tohoto odvětví."

Kontaktní informace a dotazy médií směřujte na následující kontaktní osobu: Derick Botha Telefon: +1 (302) 528-2125 Email: derick.botha@gamechangesolar.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1168564/GameChange_Solar_10_GW.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/292966/GameChange_Solar_Logo.jpg

Klíčová slova USA-energie-ekologie-firmy-GameChange Solar