PROTEXT VIDEO: Online prezentace Aliance pro energeticko

ČTK bude ve čtvrtek 21. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line webinář Aliance pro energetickou soběstačnost k současným možnostem rozvoje obnovitelných zdrojů v Česku, zejména solární energetiky. Hlavním tématem bude vládou schválená novela zákona o podporovaných zdrojích, která otevírá prostor novým projektům obnovitelných zdrojů prostřednictvím aukcí. Zúčastní se programový ředitel Svazu moderní energetiky Martin Sedlák, předseda představenstva Solární asociace Jan Krčmář, generální ředitel společnosti Amper Jan Palaščák a další. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-energie-solární-Praha-21.5.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Energetika, suroviny