Jak na návrat parkovného a zvýšení bezpečnosti? Chytré parkování v Pardubicích s aplikací ParkDots

Pardubice 19. května 2020 (PROTEXT)

Po změnách v nařízení vlády se do měst opět vracejí auta a s nimi potřeba obnovy regulace parkování. Obyvatelé, ale i návštěvníci města Pardubice mají možnost využít při parkování mobilní aplikaci ParkDots. Parkovací systém, který propojuje nejmodernější technologie, profesionální znalosti a snadné použití pochází z dílny IT společnosti PosAm (skupina Deutsche Telekom).

Návrat do běžných kolejí i k platbám za parkování, je pro řidiče v Pardubicích nyní příjemnější. V aplikaci ParkDots mohou totiž využít akci s názvem "Parkuj za Kačku!". Až do konce června zaplatí za parkování s ParkDots jen 1 Kč. Každý uživatel může využít akci třikrát na jednu SPZ. Stačí si mobilní aplikaci stáhnout a přihlásit se.

Úhrada parkovného mobilem, bezkontaktní řešení a jednoduchost ocení uživatelé zejména s ohledem na současnou situaci šíření viru. Díky aplikaci není nutný kontakt s parkovacím automatem, hotovostí či parkovacím lístkem. Celý proces placení je tedy rychlý, pohodlný, výhodný a hlavně bezpečný.

Kontakt:

e-mail: hello@parkdots.com

Klíčová slova ČR-automobilová-správa-komunikace-parkování-firmy-PosAm

Pardubický (pu)

Auto-moto, doprava a stroje
Politika, veřejná správa a soudy
IT, telekomunikace