Společnost CTI v reakci na poptávku farmaceutického průmyslu vynalezla termochromní inkousty bez bisfenolu A, F a S

Colorado Springs (Colorado) 13. května 2020 (PROTEXT/PRNewswire)

SafeInject eliminuje otázku, zda je injekce pro pacienta bezpečná... poskytuje doslova SafeInject!

Protože světový dodavatelský řetězec pro farmaceutická léčiva podléhá rostoucí kontrole bezpečnosti a kvality, společnost Chromatic Technologies Inc. (CTI) představila termochromní technologii tisku, která neobsahuje bisfenol A, F a S. Tato vyvinutá technologie splňuje přísné regulační normy pro balení farmaceutik.

Šíření koronaviru znovu zaměřilo pozornost světa na řádnou péči o dodavatelský řetězec pro vakcíny a léčiva. Kromě toho vzrostl zájem o nízkonákladovou technologii, která monitoruje chladicí řetězec, identifikuje narušení teploty a manipulaci a poskytuje autentizaci.

Bisfenol A (BPA) byl označen jako „endokrinní disruptor", ačkoli se vyskytuje v mnoha plastech, obložení potravinářských a nápojových obalů a bezkarbonového papíru. Několik společností se z důvodu opatrnosti pokusilo omezit výskyt bisfenolu A, F a S. Společnost CTI tyto snahy zaznamenala a reagovala s nejnovější inovací, která je nyní k dispozici společnostem zajišťujícím balení farmaceutik.

Technologie BlindSpotzTM společnosti CTI je portfoliem patentované technologie, která vytvořila levné senzory tisku pro léčiva, které detekují zamrzání, rozmrazování, postupné oteplování, manipulaci a autentizaci.

Farmaceutické tiskárny, jakož i tiskárny pro potraviny a nápoje vyžadují, aby inovativní termochromní inkousty CTI neobsahovaly bisfenol A, F a S. Tiskárny dosud odmítaly tradiční termochromii, protože nesplňuje přísné interní a externí regulační normy.

„Přijali jsme výzvu znovuobjevení termochromní technologie, abychom splnili vysoké standardy farmaceutických zákazníků," řekl Lyle Small, generální ředitel společnosti CTI. „Nejenže jsme vytvořili produkty CTI bez bistofenolů BPA, F a S, ale zavedli jsme také 21krokový kontrolní seznam k ověření kvality a výkonu." Úplné informace o shodě naleznete na webových stránkách www.ctiinks.com.

CTI je největším světovým dodavatelem inteligentní speciální technologie měnící barvu v reakci na teplotu, světlo a tlak. Společnost CTI, založená v roce 1993, exportuje do 55 zemí a je výrobním závodem standardu ISO9001/2015. Inkoustová technologie CTI je využívána na celém světě mnoha nejznámějšími značkami na spotřebitelském trhu.

O společnosti Chromatic Technologies Inc.

Společnost CTI je největším světovým výrobcem termochromních inkoustů a vyrábí další environmentálně reaktivní technologie, jako jsou fotochromní, tlakově aktivovaná, nevratná, odhalující a svítící ve tmě. CTI je inovativní společnost, která podporuje největší světové značky a tiskárny pro potisk balení. www.ctiinks.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1166872/CTI_5_13_2020_vizirev_safeinject_prefilled_syringe.jpg

KONTAKT: Don Shook, MERIT Media Relations LLC, 702-260-7600, donshook@cox.net

Klíčová slova USA-chemie-farmacie-CTI