PROTEXT VIDEO: Svaz moderní energetiky, Šance pro budovy

ČTK bude ve čtvrtek 14. května v servisu PROTEXT VIDEO vysílat vystoupení představitelů organizací Svaz moderní energetiky, Šance pro budovy, Národní centrum energetických úspor. Představí návrhy na oživení investic, které mají přispět k restartu české ekonomiky a pomoci vytvořit nové pracovní příležitosti, a to v návaznosti na připravovaný plán ekonomického restartu Evropy prostřednictvím zelených a udržitelných investic. Komentáři a statistikami doplní experti ze společnosti Deloitte ČR. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-EU-energie-reality-Praha-14.5.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Energetika, suroviny
Stavebnictví, bydlení a reality
Politika, veřejná správa a soudy