Procter & Gamble poděkoval pracovníkům v první linii

Praha 13. května 2020 (PROTEXT)

Společnost Procter & Gamble u příležitosti Světového dne Červeného kříže a Červeného půlměsíce, který proběhl 8. května, vzdala hold všem, kteří během celosvětové pandemie covid-19 pomáhají potřebným. Za tímto účelem P&G zorganizoval v mnoha evropských zemích online iniciativu #KeepClapping, během které zaměstnanci P&G tleskali a aplaudovali, aby tak vyjádřili vděčnost dobrovolníkům a všem, kteří v první linii zachraňují životy po celém světě. V uplynulých dvou měsících Procter & Gamble podpořil celosvětové aktivity Českého červeného kříže proti koronaviru finančně i svými produkty. V České republice P&G zatím věnoval více než 100.000 kusů produktů svých značek Ariel, Lenor, Mr. Proper, Pampers, Always, Naturella, Discreet a Tampax a další dotace jsou v plánu.

"Kromě produktové a finanční podpory jsme chtěli vyjádřit naši vděčnost a uznání, a tak jsme s několika stovkami našich kolegů z 11 evropských zemí spustili tuto iniciativu," uvedla manažerka korporátní komunikace Procter & Gamble Yvette Krubl a dodává: "8. května jsme chtěli s potleskem poděkovat za práci dobrovolníků a vyjádřit naši solidaritu s těmi, kdo bojují s virem v první linii, ať už se jedná o lékaře, zdravotní sestry nebo dobrovolníky Červeného kříže a dalších organizací."

Nemůžeme předvídat, jak a kdy tato globální krize skončí, ale P&G je odhodlán být součástí řešení. P&G zmobilizoval veškeré své síly a partnery, aby pomohl v této době a byl k dispozici pro zaměstnance, spotřebitele a místní komunity - P&G bude pomáhat tak dlouho, jak jen to bude potřeba.

Děkovné video lze shlédnout na: https://youtu.be/FvA8KJ94MZ0

O společnosti Procter & Gamble

P&G se svými prověřenými, kvalitními a předními značkami slouží spotřebitelům po celém světě. Její portfolio zahrnuje značky Always(R), Ambi Pur(R), Ariel(R), blend-a-dent(R), blend-a-med(R), Discreet(R), Gillette(R), Gillette Venus(R), Head & Shoulders(R), Herbal Essences(R), Jar(R), Lenor(R), Naturella(R), Old Spice(R), Oral-B(R), Pampers(R), Pantene(R) a Tampax(R). P&G působí v přibližně 70 zemích světa. Pro novinky a informace o společnosti P&G a jejích značkách navštivte stránku http://www.pg.com.

Kontakt pro média:

Hana Pazderková

Agentura Neopublic

E-mail: hanka.pazderkova@neopublic.cz

Klíčová slova ČR-chemie-trh-koronavirus-sociální-kosmetika-firmy-ČČK-Procter&Gamble

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl
Chemický a farmaceutický průmysl