Společnost Hillstone Networks získala uznání výzkumné a poradenské společnosti Gartner. Za své řešení CloudHive v oblasti platforem pro ochranu cloudových řešení byla zahrnuta do Průvodce trhem

Santa Clara (Kalifornie) 8. května 2020 (PROTEXT/BusinessWire)

Společnost Hillstone Networks, přední poskytovatel řešení pro bezpečnost podnikových sítí a řízení rizik, s potěšením oznamuje, že společnost Hillstone Networks byla zahrnuta do Průvodce trhem společnosti Gartner v oblasti platforem pro ochranu cloudových řešení * za své řešení CloudHive.

Průvodce trhem společnosti Gartner pro platformy na ochranu cloudových řešení (CWPP) je světový průvodce, který hodnotí platformy na ochranu cloudových řešení.

Aby mohla společnost Gartner lépe informovat zákazníky o osvědčených postupech a pokynech pro zadávání zakázek na řešení v prostoru CWPP, které mapují jejich potřeby a požadavky, seskupila dodavatele do osmi vrstev. Společnost Hillstone Networks získala za své řešení CloudHive uznání v ukazateli "Schopnosti segmentace, viditelnosti a kontroly založené na identitě".

Řešení Hillstone CloudHive poskytuje technologii mikrosegmentace pro zabezpečení jednotlivých virtuálních počítačů (VM) v cloudovém prostředích za účelem ochrany kritických aktiv firmy. Poskytuje komplexní přehled přenosu datových paketů ze serveru na servery datového centra (tzv. East-West traffic) a poskytuje úplnou ochranu proti laterálním útokům. Bezpečnostní služby na vyžádání lze díky škálovatelnosti použít na všechny nové provozní úkoly a virtuální počítače.

Výhody řešení Hillstone CloudHive:

● Granulární viditelnost přenosu datových paketů ze serveru na servery datového centra (tzv. East-West traffic) za účelem zamezení laterálním útokům

● Snadná škálovatelnost zabezpečení prostřednictvím aktivní orchestrace

● Zlepšená účinnost při současném snížení celkových nákladů na vlastnictví

"Naše řešení jsou odpovědí na problémy zákazníků v reálném životě. To znamená, že zahrnutí společnosti Hillstone Networks do Průvodce trhem společnosti Gartner za naše řešení CloudHive pro nás představuje projev uznání a reakci na potřebu zákazníků zviditelnit a kontrolovat jejich virtuálních sítě," řekl Timothy Liu, technický ředitel a spoluzakladatel společnosti Hillstone Networks.

*: Gartner, Průvodce trhem pro platformy na ochranu cloudových řešení, Neil MacDonald, Tom Croll, 14. dubna 2020

Odmítnutí odpovědnosti společnosti Gartner:

Společnost Gartner neschvaluje žádného dodavatele, produkt ani službu uvedenou ve svých výzkumných publikacích, ani nedoporučuje uživatelům technologií, aby vybírali pouze ty dodavatele, kteří mají nejvyšší hodnocení nebo jiné označení. Výzkumné publikace společnosti Gartner sestávají z názorů výzkumné organizace společnosti Gartner, a neměly by být chápány jako prohlášení o skutečnosti. Společnost Gartner se s ohledem na tento výzkum zříká veškerých záruk, vyjádřených nebo předpokládaných, včetně veškerých záruk obchodovatelnosti nebo vhodnosti pro konkrétní účel.

O společnosti Hillstone Networks

Řešení pro bezpečnost podnikových sítí a řízení rizik společnosti Hillstone Networks poskytují viditelnost a informace, a umožňují podnikům získat komplexní přehled a důkladně pochopit a rychle řešit kybernetické hrozby. Řešení společnosti Hillstone, která jsou uznávaná předními analytiky a mají důvěru světových společností, pokrývají organizaci od okraje sítě k cloudu a současně snižují celkové náklady na vlastnictví. Více se dozvíte na stránkách www.hillstonenet.com.

Originální verzi zprávy najdete na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200505005344/en/

Kontakty:

Zeyao Hu

Ředitel marketingu

inquiry@hillstonenet.com

Zdroj: Hillstone Networks

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-Hillstone Networks

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace