Společnost Huobi China bude hrát klíčovou roli při vývoji sítě blockchainových služeb BSN

Huobi China bude hrát klíčovou roli při vývoji sítě BSN

Zájem Číny o technologii blockchainu se brzy posune o další krok, protože 25. dubna bylo zahájeno komerční využívání sítě blockchainových služeb (BSN). Cílem této sítě je umožnit společnostem a vývojářům softwaru, aby se mohli připojit k síti BSN a rychle a levně vytvářet aplikace založené na blockchainu.

Čínská vláda představila řadu případů využití sítě s blockchainovou infrastrukturou, které zahrnují inteligentní města, registraci identity a řešení pro ukládání dat. Společnost Huobi China byla v rámci zahájení využívání této sítě jmenována jako jeden ze čtyř základních poskytovatelů rámcových služeb BSN.

Tato síť BSN je více než síť, která bude provozována pouze v Číně. V Číně se osvědčila jako efektivní a životaschopná, stejně jako škálovatelná a byla přijata celosvětově. Síť je již testována ve více než 84 městech, v Hongkongu a Singapuru.

Podle dokumentu sdíleného s veřejností 25. dubna na tiskové konferenci na téma komercializace sítě BSN tato síť prostřednictvím svých telekomunikačních členů zaregistrovala 128 městských uzlů a doufá, že do konce letošního roku bude využívat až 200 dalších městských uzlů.

Společnost Huobi China dokončila jeden z rámců, který bude integrován do sítě BSN do července 2020. Veřejnost bude mít brzy přístup k rámci blockchainu podporovaného společností Huobi China.

Yuming Yuan, generální ředitel společnosti Huobi China, hovořil o projektu a jeho velkých ambicích a také o vlastním chápání role společnosti Huobi China.

„Skutečnost, že společnost Huobi Čína byla vybrána jako jeden ze čtyř poskytovatelů základních rámců pro síť BSN, je novým milníkem. Jsme uznáváni jako jeden z předních podniků v blockchainovém průmyslu a naše schopnosti v oblasti výzkumu, realizace projektů a partnerství při budování integrovaného blockchainového ekosystému jsou v programu sítě BSN velmi potřebné," uvedl pan Yuan.

Tento projekt je v globálním měřítku bezprecedentní. Zvýšený zájem o blockchain v Číně byl zmiňován mnohokrát, ale implementace sítě BSN je vyjádřením této ambice.

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1164704/HuobiChinaPlayPivotalRole.jpg

Kontakt: Hailan Jia, jiahailan@huobi.com, +44 7851039463

Klíčová slova Čína-počítače-služby-Huobi China