Společnost Minneapolis Technology Company uvádí na trh průlomový zdravotní bezpečnostní kiosek, který pomáhá zmírnit šíření nákazy Covid-19

Pomáhá usnadnit bezpečné znovuotevření soukromého a veřejného sektoru

Zajišťuje kontrolu tělesné teploty a dodržování hygieny rukou s kontrolovaným vstupem a volitelným monitorováním nošení roušek

Společnost Municipal Parking Services, Inc. (MPS) dnes oznámila uvedení prvního a jediného automatizovaného systému, který má pomoci zmírnit asymptomatické šíření nákazy Covid-19 v soukromých a veřejných prostorách detekcí zvýšené teploty, auditovanou dezinfekcí rukou a kontrolou vstupu.

Tento systém, známý pod názvem Sentry Health KioskTM, byl inspirován řadou bezdotykových inteligentních parkovacích produktů společnosti nainstalovaných v obcích a univerzitách po celém světě. Sentry Health KioskTM je bezkontaktní kiosek, který automaticky snímá a hlásí tělesnou teplotu, vyzývá k dezinfekci rukou, řídí kontrolu přístupu a vytváří komplexní záznam.

Systém využívá patentované technologie společnosti MPS k zajištění nejlepší bezpečnosti ve své třídě a klidu pro spotřebitele, zaměstnance a zaměstnavatele. S volitelnou funkcí rozpoznávání obličeje může také zajistit shodu v místech, kde jsou vyžadovány obličejové roušky.

„Studie ukazují, že většina lidí s nákazou Covid-19 je asymptomatická, proto je zařízení, které pouze měří teplotu, v nejlepším případě nedostatečné," řekl Joe Caldwell, zakladatel společnosti Sentry Health. „Podle odborníků je nejlepším způsobem na ochranu a zmírnění šíření viru jednoduše mytí rukou. Sentry Health Kiosk je jediný systém, který zajišťuje kontrolu obou faktorů - odečítání teploty a auditovanou dezinfekci rukou. Pokud osoba nedokončí proces, nemůže prostě vstoupit," dodal Caldwell.

• Tato technologie také umožňuje osobní zdravotní průzkumy a poskytování dalších informací, včetně vzdálených nebo místních videohovorů prostřednictvím interaktivní chytré obrazovky kiosku.
  • MPS významně rozšiřuje svou kapacitu, aby vyhověla rychlé poptávce po kiosku.
  • Společnost věnuje 5 % zisku divize Sentry Health za poskytnutí kiosků potravinářským bankám a jiným neziskovým organizacím.

O společnosti Municipal Parking Services (MPS)

Společnost MPS byla založena v roce 2009 a je lídrem v oblasti bezdotykových platebních a vynucovacích systémů pro veřejné i soukromé instituce. Sentry Health Kiosk je divize společnosti MPS zaměřená na detekční a preventivní technologie pro maloobchodníky, výrobce, veřejné instituce, vzdělávací instituce, zdravotnická zařízení a sportovní a zábavní průmysl.

Více podrobností o produktu a specifikacích naleznete na webových stránkách www.sentryhealth.life. Více informací o společnosti Municipal Parking Services naleznete na stránkách www.mpspark.com.

Kontakt: Joe Caldwell joe@mpspark.com

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1163291/Sentry_Health_Kiosk_Lobby_image.jpg

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1163292/Sentry_Health_Hand_sanitizer_image.jpg

Klíčová slova USA-elektronika-koronavirus-firmy-Municipal Parking Services