Reservatic - systém, který odstraňuje čekání ve frontách a ulehčí práci lékařům zdarma

Ostrava 25. března 2020 (PROTEXT)

Společnost Reservatic s. r. o. se specializuje na vývoj softwaru pro on-line rezervace termínů ve zdravotnictví, státní správě, školství a všech sektorech občanských služeb. Protože mezi místa s největším rizikem nákazy patří zdravotnická zařízení, hygienické stanice, lékárny a lékaři v první linii, nabízí tvůrci softwaru jeho využití pro on-line rezervace všem ZDARMA a bez závazků po ukončení jeho používání. Reservatic se tak snaží přispět ke společným snahám omezit šíření COVID-19.

1. Objednávkový on-line systém je k využití okamžitě a dle vlastních potřeb

Díky Reservaticu a jeho mobilní a webové aplikaci už několik let pacienti používající Reservatic neztrácí svůj čas zbytečným sezením v čekárnách mnoha českých nemocnic, spádových lékařů, laboratoří, na městských a krajských úřadech, ale také STK, v kurzech a dalších místech.

2. On-line rezervace termínů a jejich změny provedené on-line nezatěžují unavené zdravotníky

V současnosti doporučovaný omezený kontakt mezi pacientem a lékařem nebo hygienickou stanicí pomocí telefonu nebo videohovoru může být ve vážných případech nedostačující. Pokud nastane nutnost osobního kontaktu, pak je vhodné si dopředu zajistit čas schůzky on-line, aby v případě potřeby bylo možné čas pružně měnit. To umožňuje Reservatic.

3. Registrace a okamžité používání je jednoduché a rychlé

Nepotřebuje zaškolení ani nákup nových programů či počítačů. Sami si v něm snadno nastavíte rezervace přesně pro vaše potřeby. Pokud dojde ke zdržení, systém jednoduchým způsobem umožňuje dát pacientů vědět, že se čas schůzky posouvá. A to pomocí notifikací přicházejících do chytrých telefonů, do e-mailu a seniorům pomocí SMS. On-line rezervace brání nežádoucí kumulaci lidí a odstraní tak nebezpečné čekání ve frontách.

Reservatic si mohou:

● poskytovatelé služeb registrovat a nastavit zdarma na adrese: www.reservatic.com

● koncoví uživatelé využívat na adrese www.reservatic.com nebo stáhnout zdarma mobilní aplikace

- Android ?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.reservatic.android

- iOS https://apps.apple.com/tc/app/reservatic-com/id1456245635

Reservatic a on-line rezervace jsou vhodné pro následující subjekty:

● spádoví lékaři

● polikliniky

● nemocnice všech typů

● lékárny

● laboratoře

● hygienické stanice

● odběrová centra
Státní správa a samospráva

● obce

● města

● kraje

Reservatic lze použít pro všechny ostatní služby obyvatelstvu, které mohou provozovat svou činnost.

Reservatic je technicky vhodný pro spolupráci se všemi výrobci a poskytovateli software pro zdravotnictví, kterým by pružné řešení Reservaticu v této vážné situaci pomohlo rozšířit jejich systémy o cloudové řešení a mobilní aplikaci umožňující on-line rezervace.

V případě zájmu kontaktujte:

MUDr. Otakar Lucák

Jednatel, obchod