Společnost Novogene představila inteligentní platformu pro sekvenování nové generace - Falcon

Peking 25. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire)

Nová platforma posouvá odvětví vpřed a otevírá novou éru technologie NGS

Společnost Novogene nedávno představila Falcon, první inteligentní platformu pro vysoce výkonné sekvenování nové generace (NGS). Tato platforma představuje průlom v tradičním sekvenování NGS a bude vytvářet průmyslové standardy NGS a pohánět budoucí vývoj ekosystému NGS. Zákazníkům poskytne inteligentní, efektivní a robustní službu, která jim pomůže splnit jejich požadavky na sekvenování.

„Využití našich dlouholetých zkušeností v oblasti genomického sekvenování umožnilo společnosti Novogene vyvinout a uvést na trh první inteligentní platformu NGS pro více produktů, která zákazníkům poskytne špičkové řešení v oblasti sekvenování. Platforma Falcon jako bezpečné a přesné průlomové řešení umožňuje rychlejší výsledky se stabilnější kvalitou. Jako přední poskytovatel genomických služeb a řešení ve světě chceme mít lepší pozici pro podporu inovací v tomto odvětví, vést toto odvětví směrem k digitalizaci a automatizaci, pohánět vytváření průmyslových standardů a nakonec dosáhnout inteligentní transformace," řekl Dr. Li Ruiqiang, zakladatel a generální ředitel společnosti Novogene.

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1137031/Novogene_Falcon.jpg

KONTAKT: Jake Darhad, +86-10-15849167756