Proplat.to hledá investory pro pomoc zkoušené dopravě

V dnešní nouzové situaci se potvrzuje, jak zásadní pro fungování státu i společnosti je zásobování i za cenu kilometrových front na hranicích a rizika nákazy koronavirem COVID-19. Službu www.proplat.to využívá část logistických firem pro okamžitou úhradu jejich faktur. Financování pochází z prostředků fyzických osob. Služba v těchto dnech vykazuje výrazný nárůst požadavků na financování a hledá další investory.

Logistické společnosti musí nyní zajišťovat nárůst požadavků na dopravu a potřeba financování roste. Objem finančních prostředků ovlivňuje nejen počet aukcí faktur (každá v řádech jednotek až desítek tisíc korun), ale i výši úroků pro investory poskytujících financování. Proplat.to hledá další investory, aby společně podpořili ty firmy, které tvoří páteř dnes celkově ohrožované české ekonomiky.

Investované peníze jsou úročeny dle tržní úrokové situace a po úhradě faktur jsou vráceny na investiční účty investorům, kde mohou být opět ručně nebo automaticky reinvestovány.

Tým služby proplat.to

Kontakt: