Společnost Glooko zpřístupňuje klinikám a lidem s diabetem bezplatnou lékařskou péči na dálku za účelem minimalizace rizika během pandemie

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI GLOOKO VE VÉCI SLUŽEB SPOJENÝCH S VIREM COVID-19

V tomto náročném období pandemie viru COVID-19 je Glooko, se přední softwarová společnost pro cukrovku, která umožňuje lidem s diabetem a klinickým lékařům zajišťovat péči v reálném čase, zavazuje pomáhat zajišťovat zdraví a klid pacientům s diabetem, jejich pečovatelům a jejich lékařským odborníkům. Společnost Glooko proto přijala opatření, které slouží celosvětové komunitě s diabetem prostřednictvím poskytování řešení bezplatné péče na dálku, které poskytuje živé spojení pacientů s lékaři.

Vzhledem k tomu, že mnoho úsilí v našich komunitách je zaměřeno na snížení pravděpodobnosti vystavení se a šíření viru COVID-19, zdá se, že u osob, které mají chronické stavy, jako je cukrovka, a nakazí se virem, existuje vyšší riziko rozvoje komplikací. V těchto případech je omezení expozice klíčové. Pro určité lékařské schůzky mohou zdravotničtí pracovníci určit, že pacientovi a jeho pečovatelskému týmu bude nejlépe sloužit kontrola osobních údajů o diabetu pacienta na dálku a odpovídající konzultace s lékařem po telefonu, přičemž návštěvy v ordinacích jsou určeny pouze pro ty schůzky, kde zdravotní stav pacienta skutečně vyžaduje osobní ošetření.

Aby bylo v tomto období minimalizováno riziko pro lidi s diabetem prostřednictvím rozšíření přístupu k lékařským konzultacím na dálku u poskytovatelů zdravotní péče, společnost Glooko nabízí bezplatně své bezpečné řešení pro vzdálenou péči, která chrání soukromí, lékařským klinikám a lidem s diabetem jako veřejnou službu, dokud největší hrozba pandemie neustoupí.

Tato veřejná služba je k dispozici lékařským klinikám a diabetikům v zemích, kde je již poskytována technologie Glooko. Zúčastněné lékařské kliniky a lidé s diabetem se mohou dozvědět více o tom, jak získat přístup k řešení Glooko pro vzdálenou péči na webových stránkách www.glooko.com.

O společnosti Glooko

Univerzální softwarové produkty společnosti Glooko pro cukrovku poskytují informace o zlepšení výsledků u lidí s diabetem a jejich týmů péče. Produktová řada společnosti Glooko obsahuje řešení pro kontrolu cukrovky Glooko a diasend® by Glooko, která se integrují s mnoha předními systémy EHR, které jsou dnes používány. Oba systémy synchronizují data z více než 190 diabetických zařízení a sledovačů aktivit a poskytují integrovaná, aktuální a užitečná data o pacientech, včetně hladin glukózy, krevního tlaku, hmotnosti a příjmu potravy, inzulínu a léků. Naše řešení, kterým důvěřují světoví lídři v oblasti péče o diabetes, pokrývají více než 2,8 milionu lidí s diabetem a jsou používána na více než 9000 klinických pracovištích ve 25 zemích v 15 jazycích. Další informace získáte na webových stránkách www.glooko.com.

Kontakt pro média: PR@Glooko.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1043398/Glooko_Logo.jpg

Klíčová slova USA-zdraví-počítače-Glooko

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)