Železná zásoba potravin s dovozem do druhého dne

Praha 18. března 2020 (PROTEXT)

Svíčková na smetaně se šťavnatým hovězím masem 100 gramů

Rajčatová polévka s bazalkou Pečená vepřová žebra na medu Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Hamham.cz je český výrobce balených hotových jídel s prodlouženou trvanlivostí. Jídla se v této malé firmě vaří už více než 12 let. Většinu jich odebírali restaurace, až v poslední době se jídla od hamham.cz začali prodávat i do domácností, pro které je jejich sortiment jako dělaný.

Jídla od Hamham.cz vydrží v lednici 60 dnů - ideální pro železnou zásobu jídel.

Praktické balení nezabere v lednici mnoho místa. Obal je navíc funkční, přímo v něm se jídla i ohřívají. Vložíte je do hrnce s horkou vodou a za 10 minut je jídlo připravené. Děti si mohou dát něco sladkého, máma lehkého a pro táty tu máme i pečené koleno, nebo žebra.

V nabídce je 80 druhů jídel z České kuchyně, od dukátových buchtiček po pečená žebra. Momentálně je o jídla od hamham.cz velmi vysoký zájem ze strany domácností a seniorů, prodeje rostou v řádech vyšších stovek procent. Každý den se vaří velké šarže jídel, jejich dostupnost se následně aktualizuje v eshopu, www.hamham.cz přes který se jídla nakupují. Platí se bezhotovostně přímo v eshopu při objednávce.

TOP nejprodávanější jídla jsou: Svíčková na smetaně, Kuře na paprice; Bramborové Knedlíky plněné uzeným; Boloňské špagety; Španělský ptáček; Buchtičky se šodó; Pečené koleno; Hovězí polévka; Gulášová polévka; Čočková polévka.

Jídla si můžete nechat dovézt na adresu, nebo si je můžete bezkontaktně vyzvednout ve výdejně na Praze 8. Ke Stírce 338/51, 182 00 Praha 8, Kobylisy. Metro Kobylisy (200 m), Tramvaje 3, 10, 17, 24 zastávka Ke Stírce (50 m). Parkování pro zákazníky je přímo před obchodem.

Hamham.cz stíhá rozvoz po Praze do druhého dne, pokud přijde objednávka do 12:00 hod. To je v dnešní době spíše výjimečné, na většinu nákupů online se běžně čeká několik dní. Rozvoz pokrývá celou Prahu, 1x týdně také Prahu východ a Prahu západ.

Jídla jsou vhodná i pro seniory, pro ně je to nákup bez rizika, nemusí chodit do obchodu a být v kontaktu s dalšími lidmi. Ohřejí si jídlo za 10 minut kdykoliv na něj budou mít chuť.

Jídla od Hamham.cz získali certifikát Bez zbytečné chemie (CEFF Certified E-Friendly Food).

Lidé se dnes bojí chodit nakupovat kvůli nákaze koronavirem, jídla od hamham.cz jsou dobrým řešením pro ty, kteří se nespokojí s polotovary a mraženým jídlem, ale chtějí kvalitní kuchyni na úrovni jídla v restauraci.

Kontakt:

hamham.cz s.r.o.,

Ke Stírce 338/51, 182 00 Praha 8

Provoz: Vysoká nad Labem

Kontakt: Igor Léska

www.hamham.cz

E: eshop@hamham.cz

Klíčová slova ČR-zdraví-potraviny-služby-trh-internet-koronavirus-firmy-Hamham.cz

Služby, cestovní ruch
Potraviny, gastronomie