POZVÁNKA K ŽIVÉMU VYSÍLÁNÍ: JAK TO BUDE DÁL S DOTACEMI?

Praha 18. března 2020 (PROTEXT)

Zateplování bytových domů s dotacemi končí?

Příští rok začíná nové programové období pro dotace 2021 - 2027. Končí podpory bytových domů v tomto roce? Jak je to s dotacemi?

Na všechny tyto odpovědi vám odpoví živé vysílání, které je určeno stavebníkům, projekci, prodejcům stavebních materiálů, řemeslníkům, živnostníkům, prováděcím firmám a široké veřejnosti. Sledujte on-line dne 20. března od 10 do 11 hod, nebo pak kdykoliv ze záznamu.

Program:

- Aktuální stav státních dotací

- Jak se vyhnout chybám při podání žádosti

- Připravenost výrobce

Adresa on-line vysílání: https://www.cz.weber/

Výhody webináře:

Lze shlédnout zpětně v jakémkoliv čase, můžete sledovat kdykoliv i kdekoliv z pohodlí svého domova či pracoviště.

Něco o Weber:

Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem 5 výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@saint-gobain.com