MERIGLOBE pomáhá podnikatelům zdarma

Praha 17. března 2020 (PROTEXT)

Poradenská společnost MERIGLOBE ADVISORY HOUSE se vzhledem k vážnosti aktuální situace rozhodla poskytnout všechny své online vzdělávací produkty (audio knihy a jazykové doplňky) všem zájemcům z řad profesionální i laické veřejnosti až do odvolání zdarma. Veškeré produkty najdete v e-shopu na adrese http://www.meriglobe.cz, pro stažení audioknih zdarma použijte po vložení do košíku kód „audiozdarma“, pro jazykové doplňky pak kód „audiowbzdarma“.

Při poslechu audioknih se dozvíte praktické a užitečné informace o rizicích podnikání, což je i v současné době velmi aktuální téma. U jazykových produktů pak kromě know-how získáte možnost si procvičit i svou slovní zásobu v angličtině.

Dále se společnost MERIGLOBE rozhodla podnikatelským subjektům zasaženým koronavirovou infekcí poskytovat online poradenství zdarma. Tyto subjekty získají možnost konzultovat online s odborníkem například to, jak v případě potřeby jednat s věřiteli či státem, nebo pomoc se správným strategickým rozhodnutím. Pro získání rady či pomoci stačí na výše uvedené webové stránce vyplnit kontaktní formulář a uvést téma požadované konzultace a vyčkat, až vás kontaktuje příslušný poradce.

KONTAKT NA KONEC:

Klíčová slova ČR-školy-služby-vzdělání-Meriglobe