Společnost Gujing, výrobce likéru Baijiu, poptává nabídky globálních dodavatelů obalů

Bozhou (Čína) 14. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Gujing Group (dále jen „Společnost"), přední výrobce lihovin, oznámila, že otevře své kvóty pro světové dodavatele obalů pro období let 2020-2021.

Značka "Gujing Gong" společnosti Gujing se sídlem v Bozhou, Anhui, jedné z 10 největších oblastí vyrábějících likéry na světě, dosáhla v roce 2019 hodnoty téměř 147 miliard juanů. Celkově se umístila na čtvrté pozici v národním měřítku a na devátém místě celosvětově. V roce 2018 dosáhly příjmy společnosti Gujing více než 10 miliard RMB.

"Každý rok hledáme kvalitní světové dodavatele," řekl Liang Jinhui, předseda představenstva skupiny Gujing."V letošním roce doufáme, že využijeme příležitosti k dalšímu posílení naší globální spolupráce a podpoře rozvoje čínských lihovin v mezinárodním měřítku."

Aby byli dodavatelé způsobilí, musí být produkční společností s roční prodejní hodnotou nejméně 10 milionů USD. Dodavatelé musí také poskytnout doklady a předložit své provozní licence a loňská daňová přiznání jako důkaz.

Výběrová komise společnosti posoudí uchazeče na základě rozsahu společnosti, výrobní kapacity a vhodnosti. Rozsah účasti dodavatele na nabídkovém řízení se stanoví na základě výsledků hodnocení. Společnost zašle kvalifikovaným dodavatelům pozvánky e-mailem nebo telefonicky.

Požadavky na obalové materiály zahrnují papírové krabice a přepravní tašky na tištěné materiály. U lahví musí být objem 500 ml (kód HS: 70109020) s uzávěry z plastu nebo hliníku a plastu. Společnost také plánuje využívat vysoce kvalitní suroviny, jako je čirok, v celosvětovém měřítku.

Zainteresované strany se mohou přihlásit nejpozději do 24:00 (GMT + 8) 20. dubna 2020 prostřednictvím následujícího odkazu: https://www.gujingglobal.com/message-type/contact-us_113_1.html

Více informací naleznete na webových stránkách www.GujingGlobal.com

O společnosti Gujing Group

Společnost Guijing Group, založená v roce 1992 a obchodovaná na burze od roku 1996, se svou historií zakořeněnou v lihovaru Gongxing Caofang, založeném během dynastie Ming v roce 1515, se rozrostla na jednu z nejlepších osmi značek likéru Baijiu a dostala se mezi 500 největších výrobních podniků v Číně. Likér Baijiu společnosti Gujing Gong je vyráběn pomocí "techniky Jiu Yun Jiu", "nejstarší existující destilační techniky na světě", jak je potvrzeno Guinnessovou knihou světových rekordů.

Světlý, sladký a jemný likér nabízí vyváženou chuť s nádechem vůně orchidejí. Značka má od roku 2019 hodnotu 147 miliard RMB (21 miliard USD), s ročním výnosem 10 miliard RMB (1,4 miliardy USD) v roce 2018.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1123707/1.jpg

KONTAKT: Zhai Lili, +86-558-6684321, zhailili@gujing.com.cn; info@GujingGlobal.com

Klíčová slova Čína-trh-nápoje-obaly-firmy-Gujing Group

Asie, Austrálie (as)