Konference INSPO o technologiích pro osoby se specifickými potřebami se uskuteční v náhradním termínu

Praha 11. března 2020 (PROTEXT)

Vzhledem k tomu, že Bezpečnostní rada státu rozhodla o zákazu akcí, kde počet účastníků přesahuje 100 osob, konference INSPO o technologiích pro osoby se specifickými potřebami se neuskuteční v plánovaném termínu 28. března 2020. Organizátoři rozhodli o jejím přesunutí na pozdější období a nyní se snaží najít vhodný termín. Jakmile bude znám, již registrovaní účastníci budou mít možnost lístky vrátit, nebo si je ponechat podle vlastní volby.

Generálním partnerem konference INSPO je již sedmým rokem Nadace Vodafone, která dlouhodobě podporuje využívání technologií pro lidi se speciálními potřebami. Partnery jubilejního 20. ročníku INSPO jsou Autocont, ČSOB, Microsoft, McDonald’s, Skupina ČEZ, Teiresiás a Vojenská zdravotní pojišťovna, mediálními partnery ČTK Protext, portál Helpnet a Inspirante.cz. Projekt je realizován za pomoci Nadačního fondu Českého rozhlasu ze sbírky Světluška. Konferenci pořádá BMI sdružení s pomocí spolku Křižovatka.cz.

Záštitu konferenci poskytli ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, Ministerstvo práce a sociálních věcí a primátor hl. m. Prahy Zdeněk Hřib.

Kontakt:

Jaroslav Winter

BMI sdružení, z.s.

E: winter@brezen.cz

Alfréd Schubert

Account Assistant

E: alfred.schubert@prkonektor.cz

Klíčová slova ČR-menšiny-média-služby-zdraví-handicapovaní-INSPO-BMI sdružení

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl