Společnost Moody´s nabízí úvěrový a ekonomický výzkum koronaviru veřejnosti zdarma

New York 11. března 2020 (PROTEXT/BUSINESS WIRE)

Společnost Moody's Corporation (burzovní index NYSE:MCO) nyní nabízí svůj výzkum a pohled na úvěrový a ekonomický dopad koronaviru (onemocnění COVID-19) prostřednictvím speciálních internetových stránek dostupných veřejnosti na adrese moodys.com/coronavirus. Stránky jsou průběžně aktualizovány a spojují názory z celé společnosti. Poskytují tak účastníkům trhu zdroj k tomu, aby lépe pochopili finanční důsledky šíření choroby. Celý obsah internetových stránek včetně přístupu k webovým seminářům společnosti Moody's o onemocnění COVID-19, je veřejnosti k dispozici zdarma.

„Chápeme, že v období intenzivního kolísání trhu a nejistoty jsou kompletní a aktuální informace nezbytné," řekl Rob Fauber, provozní ředitel společnosti Moody's Corporation. „Misí společnosti Moody's je poskytovat důvěryhodné informace a zásady, které pomohou příslušným lidem dělat s důvěrou správná rozhodnutí. Z tohoto důvodu poskytujeme přístup k ekonomickým a úvěrovým zdrojům, abychom pomohli našim akcionářům na celém světě reagovat na nejistou situaci ohledně onemocnění COVID-19.“

Společnost Moody's publikovala již více než 100 reportů a dalšího obsahu o dopadu onemocnění COVID-19, na vydavatele a sektory trhu a zeměpisné oblasti, včetně analýz od divize investičních služeb Moody's Investors Service a analytické divize Moody's Analytics.

Mezi mnoha publikacemi dostupných na internetových stránkách jsou například tyto:

O KORPORACI MOODY'S

Společnost Moody's (burzovní index NYSE:MCO) je globální firma zaměřená na integrované posuzování rizik, která umožňuje organizacím, aby se lépe rozhodovali. Naše data, analytická řešení a názory pomáhají těm, kdo rozhodují, identifikovat příležitosti a řídit rizika při uzavírání obchodů s jinými subjekty. Věříme, že větší transparentnost, informovanější rozhodování a férovější přístup k informacím otevírá dveře ke společnému rozvoji. S více než 11.000 zaměstnanci ve více než 40 zemích spojuje společnost Moody's mezinárodní zastoupení se znalostí místních podmínek a více než sto lety zkušeností na finančních trzích. Další informace naleznete na stránkách moodys.com/about.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200309005855/en/

SHIVANI KAK

Vztahy s investory

Tel : +1 212-553-0298

Email : Shivani.kak@moodys.com

MICHAEL ADLER

Firemní komunikace

Tel : +1 212-553-4667

Email : Michael.adler@moodys.com

Zdroj: Moody's Corporation Investor Relations

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-hospodářství-finance-zdraví-Moody's Corporation

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Finance, ekonomika