Společnost Global Eco úspěšně dodává „MS-Sox"čističku do společnosti Hyundai Merchant Marine

Ulsan (Jižní Korea) 11. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire)

Global Echo dává nový standard v modernizaci čističek

Jihokorejská společnost Global Eco úspěšně dokončila více než 20 projektů s globálními lodními společnostmi, jako jsou Vital Services a Zodiac Marime, včetně společnosti Hyundai Merchant Marine, která byla dokončena na konci ledna tohoto roku.

"Roste počet globálních přepravců, kteří uvažují o instalaci čističek jako alternativy k ropě s nízkým obsahem síry, a v současnosti dochází k nárůstu požadavků na dotazy a objednávky," řekl Suh Min-soo, ředitel Global Eco.

"V současné době jsou rezervace na instalace čističek v suchém doku v loděnicích po celém světě zaplněny až do druhého čtvrtletí letošního roku," uvedl Suh. „Obecně platí, že pro modernizaci čističky musí být lodě vloženy do suchého doku, aby se upravila část trupu lodi, a instalace čističky potrvá v průměru asi 40 až 60 dnů. "MS-Sox" čistička má velkou výhodu v tom, že je schopna nainstalovat se za dva týdny bez suchého dokování," řekl a dodal, že „MS-SOx" je jediná čistička na světě, který nevyžaduje suché dokování.

"MS-SOx" upozorňuje na své silné stránky, včetně 12 dnů instalace bez suchého doku, maximálního využití stávající struktury lodi a přibližně čtyř měsíců do dodání," uvedl předseda Suh Min-soo. "Úspěšné dokončení globálních zásilek a více než 20 projektů je důvodem dokonalosti produktu," uvedl.

Pokud jde o proces instalace produktu, řekl: "V případě Velkoobjemového nosiče (Capesize) a Velkého rudného nosiče (VLOC) společnost Global Echo provozuje cestu mezi Čínou a Brazílií, což pro zpáteční cestu trvá asi 90 dní. V takovém případě po testu proveditelnosti, včetně 3D skenování, je během předletové nákladní přepravy veškerý personál, materiál a pomůcky připraven včas, aby se loď mohla vrátit z trasy Čína - Brazílie - Čína," uvedl.

V říjnu 2019 společnost Global Echo úspěšně dokončil modernizáciu čističek na třech lodích, a to soubežně.

Nakonec Suh řekl, že inovativní čistička Global Echo „MS-SOx" bude nevyhnutelně atraktivní alternativou pro své předchůdce. V současné době jsme schopni dokončit instalaci čističky v červnu v roce 2020," řekl a oznámil plány na provádění agresivnějších aktivit po celém světě.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1088745/Global_Echo.jpg

KONTAKT: Jiwon Lee, +82-70-4242-4857, jwlee@ms-sox.com