ČTK mimořádně nabízí zprávy o koronaviru přímo široké veřejnosti

Praha 10. března 2020 (PROTEXT)

ČTK mimořádně zpřístupňuje své zpravodajství o vývoji kolem nového koronaviru široké veřejnosti. Reaguje tak na zvýšenou poptávku po nestranných a ověřených informacích na toto téma.

Nová služba dostupná na webu či v mobilních telefonech je určena komukoli - zaměstnancům i zaměstnavatelům, veřejné správě, školám i rodičům, hoteliérům nebo dopravcům, sportovním či kulturním manažerům.

Přístup k výběru zpráv o koronaviru poskytuje ČTK za režijní poplatek 242 Kč měsíčně (včetně DPH). ČTK vydává aktuálně na toto téma denně 100 až 150 zpráv.

Zájemci se mohou registrovat na webu ČTK www.ctk.cz/korona. Přihlášení i přístup ke zprávám jsou možné z webu nebo mobilu.

Zpřístupněná část agenturního servisu obsahuje zprávy z domova i ze světa. Zájemci, kteří se zaregistrují, dostanou mj. zprávy o vyhlašovaných opatřeních, o situaci v regionech, hospodářských dopadech, informace z tiskových konferencí ministerstva zdravotnictví a premiéra, novinky z oblasti léčby nemoci atd.

Více informací o nové službě a registrace jsou možné na www.ctk.cz/korona.

Klíčová slova ČR-zdraví-média-koronavirus-ČTK

Média, společnost a životní styl