PROTEXT VIDEO: Premiér Andrej Babiš bude jednat s premiéry zemí V4

ČTK bude ve středu 4. března v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živé video z TK po schůzce předsedů vlád zemí visegrádské čtyřky (V4), tedy Česka, Polska, Slovenska a Maďarska. Jednat budou o šíření nákazy novým typem koronaviru v Evropě, situaci v Turecku, migraci a víceletém finančním rámci EU. Přímý přenos TK začne v 10:30.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Dotazy ohledně materiálů označených jako PROTEXT VIDEO prosím adresujte na tel.: +420 222 098 368, protext@ctk.cz.

ČTK

Česká verze přenosu:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/P7IkZm6DR_4" frameborder="0" allow="accelerometer;picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Anglická verze přenosu:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/50cbzoARzKo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Klíčová slova ČR-EU-Polsko-Slovensko-Maďarsko-zdraví-migrace-koronavirus-V4-Praha-4.3.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy
Média, společnost a životní styl