Společnost LONGi Solar dosáhla v novém žebříčku bankovatelnosti solárních modulů serveru PV Tech hodnocení AAA

Londýn 28. února 2020 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost LONGi, přední čínský výrobce solárních panelů, získala od divize průzkumu trhu přední londýnské agentury PV-Tech v rámci posledního vydání žebříčku bankovatelnosti fotovoltaických modulů za 1. čtvrtletí roku 2020 hodnocení AAA (nejvyšší hodnocení). LONGi je prvním dodavatelem modulů, který dosáhl hodnocení AAA.

Systém hodnocení bankability fotovoltaických modulů (PV ModuleTech Bankability Ratings) používá proprietární analytický model pro stanovení skóre a ratingu bankability pro všechny dodavatele solárních (PV) modulů, který kombinuje výrobní a finanční zdraví společností.

Tvůrce systému hodnocení bankability fotovoltaických modulů a vysoce uznávaný analytik solárního průmyslu, Dr. Finlay Colville, uvedl ve zveřejnění žebříčku za 1. čtvrtletí roku 2020, že „společnost LONGi provozuje diferencovaný obchodní model vůči jiným dodavatelům modulů s hodnocením A a B „a že „společnost LONGi investovala moudře, včas a s naprostým přesvědčením, že se solární technologie změní z pohledu dominance vícevrstvých plátků na dominanci jednoplátkových".

V reakci na nové hodnocení AAA, Dennis She, senior viceprezident společnosti LONGi, dodal: „Společnost LONGi vždy přikládá velký význam udržitelnému rozvoji společnosti a spolehlivému a stabilnímu provozu spojenému se silným finančním zdravím. Společnost LONGi v posledních letech neustále prokazuje svou smluvní spolehlivost a schopnost reagovat na změny trhu".

Původní článek agentury PV Tech naleznete zde:

Dle hodnocení bankovatelnosti dodavatelů solárních modulů pro 1. čtvrtletí roku 2020 byla společnost LONGi vyhodnocena jako jediný dodavatel s ratingem AAA

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg

KONTAKT: Ted Yang, +86-153-8863-7121