Vedoucím projektu "One Aon" společnosti Aon se stane Lawrence I. Geneen

Společnost Aon Corporation (index NYSE: AOC) dnes oznámila, že Lawrence I. Geneen bude pracovat pro společnost Aon jako viceprezident firmy. Hlavní náplní jeho práce bude vedení projektu "One Aon". Geneen bude pracovat v kanceláři společnosti Aon v New Yorku.

Michael D. O'Halleran, generální ředitel a předseda představenstva společnosti Aon, k tomu řekl: "Larryho zkušenosti budou velkým přínosem pro náš projekt "One Aon". Tým, který má tento projekt na starosti, má za úkol zkvalitnit dodávky produktů firmy Aon našim zákazníkům a lépe tak vyhovět jejich konkrétním potřebám".

Geneen má více než 30 let zkušeností s krizovým řízením firem. Většinu času pracoval pro firmu Johnson & Higgins, kde zastával řídící pozice v dceřiných společnostech působících v USA. Před nástupem do firmy Aon pracoval Geneen jako generální ředitel asociace American Management Association (AMA), kde byl zodpovědný za rozvoj produktů s ohledem na konkrétní potřeby zákazníků. Jako absolvent manažerského studia na harvardské univerzitě, působí Geneen též na fakultě AMA jako člen výboru pro krizové řízení.

O'Halleran dále dodal: "Jsme velice rádi, že jsme získali Geneena do našeho týmu a těšíme se na spolupráci s ním".

O společnosti Aon Corporation

Aon Corporation (http://www.aon.com) je holdingová společnost, která se zabývá makléřskými službami, konzultační a poradenskou činností. Akcie firmy Aon jsou kotovány na burzách v New Yorku, Chicagu, Frankfurtu a Londýně.

UPOZORNĚNÍ

Toto tiskové prohlášení obsahuje předpovědi, na které se vztahuje zákonná ochrana, která je uvedena v zákoně "O sporech v otázkách akcií a cenných papírů" z roku 1995. Tyto předpovědi se nemusí naplnit především v důsledku několika faktorů, které jsou uvedeny ve výročních zprávách společností Aon Corporation (formulář 10K) za rok 2000. Tyto zprávy byly předány americkému Výboru pro akcie a cenné papíry. Kontakt: Aon Corporation Dan Dietsch, 312/381-2674

Klíčová slova PROTEXT-Aon-personalistika

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)