Společnost TOMMY STACHI s. r. o. spustila elektronický podpis smluv!

Praha 13. ledna 2020 (PROTEXT)

Moderní a dynamicky se rozvíjející společnost TOMMY STACHI s.r.o. připravila pro své klienty další novinku v podobě elektronického podpisu smluv. Pro nové i stávající klienty se tak otvírá možnost, jak ušetřit svůj čas a vyřídit si půjčku bez zdlouhavého čekání.

A co to v praxi znamená? Stačí si zažádat o půjčku, přihlásit se do Klientského centra, vyplnit pár údajů, nahrát požadované doklady a prostřednictvím SMS kódu smlouvu podepsat. Odpadá tak zdlouhavé čekání na kurýra, který smlouvu veze k podpisu a klienti tak mají svou půjčku vyplacenou obratem.

Jako milý bonus má pro své klienty připravenou další akci, při které vrací "Až 100 % úroků zpět". Půjčka je bezúčelová a můžete ji tedy využít na cokoliv. Ať už potřebujete vyřešit náhlou finanční situaci nebo si jen splnit své sny! A právě díky elektronickému podpisu je vše snadnější a navíc zcela online.

Kontakt: www.tommystachi.cz

Klíčová slova ČR-finance-internet-právo-firmy-Tommy Stachi