Společnosti Certent a LucaNet vytvořily partnerství pro zefektivnění finančních uzávěrek a reportingu

LucaNet, Logo Certent logo (PRNewsFoto/Certent)

Kombinovaná nabídka partnerství poskytuje komplexní řešení finanční konsolidace a reportingu ve Velké Británii, Francii a Severní Americe.

Společnost Certent, Inc., přední poskytovatel softwarových řešení pro správu finančních informací a kompenzaci vlastního kapitálu, dnes oznámila partnerství se společností LucaNet, předním poskytovatelem řešení Správy finanční efektivity se sídlem v německém Berlíně.

Software správy finanční efektivity (FPM) společnosti LucaNet pokrývá každý proces ve finančním oddělení jediným systémem a jedinou databází. Software zpracovává celý proces přípravy konsolidované účetní závěrky, finančního plánování a výkaznictví. Uživatelé mají přístup k úplným informacím o datech za minulá období, údajům v reálném čase, stejně jako k prognózovaným finančním údajům, což zajišťuje transparentnost v interním i externím účetnictví.

Platforma správy zvěřejňování společnosti Certent se připojuje k finanční konsolidaci a datům finančního plánování a analýz (FP&A) společnosti LucaNet a dynamicky je propojuje s produkty společnosti Microsoft, zajišťuje integraci dat v reálném čase pro zprávy a výkazy společností v aplikaci Microsoft PowerPoint® a textové zprávy vytvořené v aplikaci Microsoft Word® zajišťují soulad s předpisy burzovní komise SEC, Evropského orgánu pro cenné papíry a trhy (ESMA) a dalších globálních regulačních orgánů. Dynamické propojení všech zdrojových datových bodů a přímý přenos dat do zpráv znamená, že zákazníci těží z aktualizací jedné verze skutečnosti v reálném čase.

David J. Nissen, řídící partner společnosti PKF Mueller, jednoho z nejdůležitějších implementačních partnerů společnosti LucaNet v USA, o této spolupráci řekl: „Partnerství společností LucaNet a Certent poskytne zákazníkům softwarovou sadu, která může spolehlivě dokončit celý maratón reportingu: od shromažďování dat, přípravy a prezentace po konečné regulační podání".

„Kombinovaná nabídka společností Certent a LucaNet změní způsob, jakým finanční týmy na celém světě shromažďují data, připravují konsolidované finanční výkazy a vytvářejí interní a externí zprávy", řekl Jorge Martin, generální ředitel společnosti Certent, Inc. „Toto přirozené partnerství umožní oběma společnostem přinést přidanou hodnotu stávajícím zákazníkům a poskytnout komplexní nabídku zakotvenou v aplikacích společnosti Microsoft, které jsou známy společnostem na celém světě".

Díky integraci procesu konsolidace a vykazování mohou společnosti uzavřít cyklus finančních závěrek, konsolidace a výkazů. Kromě toho se mohou připojit ke klíčovým údajům o plánování a prognóze pro lepší správu a interní podávání zpráv, což finančním týmům zvyšuje efektivitu a snižuje riziko.

„Shromažďování a konsolidace přesných údajů je základem pro včasné a přesné podávání zpráv", řekl Dominik Duchon, člen výkonné rady a ředitel prodeje společnosti LucaNet. „Kombinace konsolidačního řešení společnosti LucaNet s globálním regulačním know-how společnosti Certent a vícejazyčným řešením vykazování posílí mezinárodní expanzi společnosti LucaNet a poskytne našim zákazníkům ještě větší hodnotu".

O společnosti Certent

Společnost Certent, Inc., byla založena v roce 2002 a pomáhá zákazníkům rozšířit jejich podnikání pomocí inteligentních a intuitivních řešení pro moderní finance. Naše pokročilá řešení pro správu informací, podávání zpráv a správu kapitálu pomáhají obchodním a finančním manažerům zlepšit přesnost, ušetřit čas a udělat více práce. Bezpečné využití přes cloud, podpořené našimi komplexními službami zákaznické podpory, hlubokou odborností a globálním dosahem. Snadná integrace se stávajícími systémy a zdroji dat. Certent vám pomůže předefinovat váš přístup k řízení, rizikům a dodržování předpisů. Společnost působí v sedmi zemích a obsluhuje více než 2 400 veřejných a soukromých podniků a společností před první veřejnou nabídkou akcií (IPO) po celém světě.

O společnosti LucaNet

Společnost LucaNet je od roku 1999 synonymem pro inteligentní softwarová řešení a odborné znalosti v oblasti konsolidovaných finančních výkazů a controllingu. Naším cílem je zjednodušit vaše každodenní procesy pomocí našeho softwaru Správy finanční efektivity. Bez ohledu na velikost vaší společnosti a odvětví, ve kterém působíte, vám můžeme poskytnout řešení šité na míru. Náš uživatelsky přívětivý software a profesionální poradenské služby již využívá více než 2 600 zákazníků ve více než 50 zemích. Objevte LucaNet a přesvědčte se sami: Konsolidace, plánování a podávání zpráv může být tak jednoduché.

Kontakt: Judy Ash, judy.ash@certent.com

LucaNet has been synonymous with intelligent software solutions and professional expertise in consolidated financial statements and controlling since 1999. Our goal is to simplify your day-to-day processes with the help of our Financial Performance Management software.

Certent's Disclosure Management platform accesses the financial consolidation and FP&A data within LucaNet and dynamically links it across Microsoft products, providing real-time data integration to management, board reports in Microsoft PowerPoint® and narrative reports produced in Microsoft Word® ensuring compliance with the Securities and Exchange Commission (SEC), the European Securities and Markets Authority (ESMA), and other global regulatory bodies

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/180416/certent_logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1063794/lucanet_Logo.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1063795/Certents_Disclosure_Management_platform.jpg