Společnost TIENS Group byla zobrazena na displeji NASDAQ na Times Square v New Yorku

Tchien-ťin (Čína) 5. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

TIENS Group na obrazovce NASDAQ na Times Square v New Yorku

TIENS Group, jedna z předních světových zdravotnických společností, se objevila na obrazovce NASDAQ na newyorském Times Square dne 18. listopadu 2019, aby světu ukázala kouzlo čínského podniku.

Náměstí Times Square se nachází se v jedné z nejpopulárnějších částí Manhattanu a je známé jako „křižovatka světa". Obrazovka NASDAQ, která přitahuje velkou pozornost, je známá jako „Obrazovka světa č.1". Mnoho slavných značek, jako je P&G a Abbott, využily obrazovku NASDAQ k prokázání své síly a image. Tentokrát společnost TIENS Group udělala totéž, aby světu předvedla své poslání a image značky.

Společnost TIENS Group, založená v roce 1995, oslaví v roce 2020 své 25. výročí. Pod vedením předsedy Li Jinyuana vytvořila skupina TIENS jedinečnou globální obchodní platformu založenou na lékařském a zdravotnickém průmyslu. Společnost TIENS Group, podnikající ve více než 190 zemích, přinesla kvalitní život téměř 40 milionům rodin po celém světě tím, že poskytuje vynikající výživové produkty, špičkové řízení a služby v oblasti zdravotní péče, nejmodernější technologie přírodních věd a kvalitní výrobky. Získala si velké uznání spotřebitelů po celém světě.

V posledních letech začala společnost TIENS Group inovovat své zahraniční maloobchodní podniky po investicích do globálního rozvoje podnikání se zaměřením na omlazení značky. Značka si také zachovala své původní obchodní výhody. Nové „zážitkové obchody TIENS" byly otevřeny po celém světě, včetně Ruska, Kazachstánu a Japonska. Tyto obchody vytvářejí špičkový zážitek z nakupování díky interaktivním displejům a futuristické technologii, které uspokojují potřeby zákazníků mnoha věkových skupin.

Do budoucna bude skupina TIENS pokračovat v implementaci své strategie „Globálního rozvoje dobrého zdraví", rozšiřovat svou globální přítomnost a propagovat své firemní poslání „Sloužit společnosti tím, že lidem pomáhá žít zdravý a úspěšný život".

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1039428/TIENS_Group_Times_Square.jpg

KONTAKT: Kylee, +86-13165750120, shidd@tiens.com

Klíčová slova Čína-farmacie-zdraví-reklama-obchod-TIENS

Asie, Austrálie (as)