Společnost RevitaLash® Cosmetics oznámila rozšíření řady Color Cosmetics Line o tužku na obočí pro větší objem (Hi-Def)

Ventura (USA) 2. prosince 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Tužka na obočí Hi-Def v celosvětovém prodeji

Společnost RevitaLash® Cosmetics, průkopnická a lékařsky vyvíjená značka péče o řasy a obočí s největším podílem na trhu v kategorii kondicionérů na řasy a obočí*, dnes představila svou první tužku na obočí Hi-Def Brow Pencil. Tato multifunkční, voděodolná trvanlivá tužka na obočí umožňuje přirozené tahy podobné chloupkům pro plný, výrazný vzhled obočí s mísitelnou a nelepivou konzistencí.

„Jsme nadšeni, že jsme mohli představit naši novou tužku na obočí Hi-Def, naši vůbec první tužku, která pomůže obočím vyniknout, dodat objem a působit zcela přirozeně a zdravě. Jsme nadšeni, že můžeme začlenit naše známé výhody pro dlouhodobé zlepšení zdraví vlasů do produktu, který poskytuje okamžité uspokojení," poznamenala Lori Jacobus, prezidentka společnosti RevitaLash Cosmetics.

Zakladatel a generální ředitel společnosti RevitaLash Cosmetics pan Michael Brinkenhoff, M.D. uvedl: „Vitamin E ve složení tužky poskytuje přirozené regenerační a antioxidační výhody pro pokožku, zatímco polymery zajišťují trvanlivost až 10 hodin."

Tento produkt je ideální pro vyplnění řídkého nebo nadměrně vytrhávaného obočí a transformuje beztvaré obočí několika tahy. Tři univerzální hnědé odstíny; Soft Brown, Warm Brown a Cool Brown dokonale doplňují jakoukoli barvu vlasů a tón pleti. Aplikátor Precision Tip pro snadné pokrytí napodobuje tahy podobné chloupkům, což umožňuje vytvoření přirozeného i výrazného vzhledu, zatímco kartáček Styling Brush dokonale mísí barvy a efektivně směruje chloupky obočí na své místo.

Tužka na obočí Hi-Def je dermatologicky testována, neobsahuje žádné oleje, parabeny, ftaláty nebo vůně, je veganská a nebyla testována na zvířatech.

K dispozici po celém světě v prosinci 2019 za maloobchodní cenu 30 USD, ve vybraných salonech a lázních a na webových stránkách revitalash.com.

O společnosti RevitaLash ®Cosmetics

Společnost RevitaLash® Cosmetics je světová jednička v oblasti zpevňujících a vyživujících kondicionérů na řasy, vlasy a obočí. Kolekce této značky, která byla založena v roce 2006, obsahuje oceněný kondicionér na vlasy RevitaLash® Advanced a kondicionér na obočí RevitaBrow® Advanced Eyebrow a je k dispozici v lékařských ordinacích, lázních, salonech a specializovaných prodejnách ve více než 64 zemích. Podporovatel neziskových iniciativ týkajících se rakoviny prsu společnost RevitaLash Cosmetics věnuje část výtěžků na výzkumné a vzdělávací iniciativy a tím celoročně, nejen v říjnu, přispívá postiženým rakovinou prsu. Pro další informace navštivte webové stránky www.revitalash.com. [RevitaLash Advanced není k dispozici v Kalifornii.]

*NPD, Kategorie Kondicionér na řasy a obočí rok 2017 oproti roku 2018.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/653485/RevitaLash_Cosmetics_Logo.jpg

KONTAKT: Gianna Cesa, gcesa@behrmanpr.com

Klíčová slova USA-kosmetika-trendy-RevitaLash Cosmetics

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)