Yanfeng Automotive Interiors otevírá nový závod v Srbsku

Neuss (Německo) 28. listopadu 2019 (PROTEXT/ots)

Společnost Yanfeng Automotive Interiors posiluje svou přítomnost ve východní Evropě

Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globální lídr v oblasti automobilových interiérů, slaví otevření svého nového závodu v okrese Šumadija. Za přítomnosti vysoce postavených úředních osob a zástupců průmyslu byl dnes v Kragujevaci odhalen moderní výrobní závod. Jako nový zaměstnavatel v regionu hodlá společnost přijmout v průběhu několika příštích let až 800 nových zaměstnanců.

„Tímto novým závodem v Srbsku rozšiřujeme svou výrobní kapacitu na rostoucích trzích východní Evropy a reagujeme na zvýšenou přítomnost našich zákazníků v tomto regionu,“ řekl Tony Elenbaas, Vice President & General Manager, Europe & South Africa v Yanfeng Automotive Interiors.

Firma na výrobní ploše asi 18 500 metrech čtverečních vyrábí interiérové komponenty pro automobilový průmysl a v regionu již vytvořila přibližně 180 nových pracovních míst. Závod je určen až pro 800 zaměstnanců. Jejich počet se bude každý rok postupně zvyšovat. Jde o první závod společnosti Yanfeng v Srbsku.

Dobrá infrastruktura v místě a dostupnost kvalifikovaných pracovníků v regionu Kragujevac byly klíčem k výběru tohoto místa. Dalšími faktory byla jeho centrální poloha v jihovýchodní a střední Evropě a blízkost dalších závodů YFAI v Maďarsku, Česku a na Slovensku.

Pro podrobnější informace se obraťte na:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Německo

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

Email: astrid.schafmeister@yfai.com

- Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) -

O společnosti Yanfeng Automotive Interiors:

Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálním lídrem v oblasti automobilových interiérů. YFAI nově definuje, jak lidé relaxují, pracují a baví se v interiérech svých vozidel v současnosti i v příštích desetiletích. Společnost s centrálou v Šanghaji má přibližně 110 výrobních závodů a technických center v 20 zemích a více než 32 000 zaměstnanců po celém světě, kteří navrhují, vyvíjejí a vyrábějí součásti interiéru pro všechny světové výrobce automobilů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors, založená v roce 2015, je společným podnikem Yanfeng, jednoho z největších dodavatelů v automobilovém průmyslu v Číně, a společnosti Adient, globálního lídra v oblasti automobilových sedadel. Bližší informace naleznete na adrese www.YFAI.com.

Klíčová slova Německo-Čína-Srbsko-automoto-průmysl-automobilová-Yanfeng Automotive Interiors

Evropa, EU, NATO (es)

Auto-moto, doprava a stroje