Světově úspěšný CRM systém Eway-CRM nachází uplatnění i v projektovém řízení

Praha 28. listopadu 2019 (PROTEXT)

CRM systém eWay-CRM patří k nejlepším ve své kategorii, což v minulosti potvrdil umístěním mezi 20 top softwary v žebříčku renomovaného serveru Capterra. Česká aplikace od eWay System oslnila odborné redaktory i navzdory velmi početné konkurenci (řádově stovky CRM systémů). Aktivně ji používají jednotlivci a firmy u nás i v zahraničí, a to nejen na správu agendy řízení vztahů se zákazníky – díky neustálým inovacím se CRM nástroj proměnil na multifunkční nástroj, se kterým lze stejně efektivně řídit projekty.

Flexibilní workflow

Vývojáři z eWay System jdou na ruku uživatelům preferujícím maximální individualitu workflow. Možnosti úprav jsou velmi rozsáhlé, systém umožňuje nastavení odlišných pracovních postupů pro specifické činnosti. U jednotlivých projektů pak role, termíny dokončení pro jednotlivé části a rozpočty.

Důraz na snadné sdílení

CRM systém zjednodušuje členům týmu kooperaci tím, že nabízí možnost sdílení všech důležitých informací. Osoby zainteresované do řízení projektů šetří spoustu času, protože se nemusí doptávat na detaily (vše důležité vidí v rozhraní aplikace) a získávat od kolegů dokumenty. Samozřejmostí je synchronizace úkolů a kalendáře.

V rytmu automatizace

V českém CRM software lze mnoho procesů nastavit tak, aby probíhaly zcela automaticky. Například převádění historie komunikace (e-maily, dokumenty, telefonáty) při převádění příležitosti na projekt, automatické generování úkolů, oznámení o změnách a blížících se termínech apod. Projektový manažer tak může spoustu věcí zcela vypustit z hlavy a věnovat se důležitějším záležitostem.

Přehledná sumarizace

Členové týmu mohou kdykoliv nahlédnout na sumarizaci projektu, ze které vyčtou všechna data potřebná pro vyhodnocení a plánování.

Zájemci mohou eWay-CRM používat bezplatně ve verzi Free nebo vyzkoušet na 30 dní zdarma zpoplatněnou variantu Premium.

KONTAKT:

eWay System s.r.o.