Značka HONOR oficiálně představila zcela nové chytré hodinky HONOR MagicWatch 2: Přizpůsobitelné chytré hodinky, které podporují inteligentní a zdravý život

Peking (Čína) 27. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

HONOR MagicWatch 2 jsou neuvěřitelně přizpůsobitelné inteligentní hodinky se 14denní výdrží baterie [1] , umožněnou čipovou sadou Kirin A1

Hodinky HONOR MagicWatch 2, které jsou vybaveny špičkovými technologiemi pro sledování zdraví a pohody, vám poskytnou přesné zdravotní informace, kdykoli je budete potřebovat, a přitom budete stále online.

Globální značka smartphonů HONOR dnes oficiálně představila svůj nový nositelný produkt, chytré hodinky HONOR MagicWatch 2. Tyto inovativní hodinky svědčí o dokonalosti nositelných výrobků značky HONOR, které mají až 14denní výdrž baterie[2] umožněné čipovou sadou Kirin A1, inteligentní a promyšlené technologie sledování kondice a zdraví, jakož i přizpůsobené ciferníky a čtyři různé typy řemínků, které oslovují globální mládež, aby ještě více podpořily digitální a zdravý životní styl. Cena zcela nových hodinek HONOR MagicWatch 2 (42 mm) bude začínat na doporučené maloobchodní ceně 179 EUR, zatímco hodinky HONOR MagicWatch 2 (46 mm) budou na světovém trhu prodávány za maloobchodní ceny od 189 EUR.

„Hodinky HONOR MagicWatch 2 jsou další silný produkt, který pomáhá dosáhnout strategie IoT 1+8+N," řekl George Zhao, prezident společnosti HONOR. „HONOR MagicWatch 2 představuje další velký krok značky HONOR v oblasti integrace vlastního ekosystému inteligentních produktů a také na globálním trhu nositelných zařízení. Hodinky HONOR MagicWatch 2 potvrzují naše progresivní myšlení v oblasti designu inteligentních hodinek a vývoje nositelných produktů. Ať už jdete do práce nebo cvičit, HONOR MagicWatch 2 vás udrží v optimální kondici uvnitř i venku."

15 fitness režimů jako důvěryhodný společník při cvičení

Pro stimulaci osobnějšího, rozmanitějšího a účinnějšího fitness stylu podporují hodinky HONOR MagicWatch 2 15 fitness režimů založených na cílech, včetně 8 venkovních a 7 sálových sportů, od venkovních režimů, jako je běh, turistika, cyklistika a triatlon, po plavání v krytých bazénech, volné cvičení, veslovací trenažér atd.

Kromě 15 fitness režimů hodinky HONOR MagicWatch 2 podporují také 13 profesionálních halových a venkovních běžeckých kurzů, od úrovně začátečníků po pokročilé. Ať už uživatel právě začíná nebo je již zkušený běžec usilující o něco profesionálnějšího, hodinky HONOR MagicWatch 2 jsou schopny nabídnout perfektní kurzy a motivaci jít dál. Hodinky HONOR MagicWatch 2 jsou také vybaveny virtuálním nastavováním tempa s poradenstvím v reálném čase, které vám pomůže zvýšit tréninkové úsilí vaším tempem.

Pokročilé sledování zdravotního stavu jako wellness poradce

Hodinky HONOR MagicWatch 2 zcela mění sledování zdravotního stavu začleněním tří špičkových technologií, které poskytují přesné a informativní zdravotní poradenství v reálném čase a poznatky, které pomáhají uživatelům žít zdravěji a zlepšit kvalitu života v různých aspektech.

Hodinky HONOR MagicWatch 2, vybavené technologií HUAWEI TruSleep™ 2.0, dokáží přesně sledovat a diagnostikovat 6 běžných typů poruch spánku a pro zlepšení jeho kvality poskytují více než 200 porad přizpůsobených zvyklostem spánku uživatele. Hodinky HONOR MagicWatch 2 mohou také detekovat úroveň stresu, když se uživatel cítí napjatý, a s podporou technologie HUAWEI TruRelax™ mohou navrhnout dechová cvičení, která uživateli pomohou s uklidněním. Díky technologii HUAWEI TruSeen™ mohou hodinky HONOR MagicWatch 2 nepřetržitě sledovat srdeční tep a posílat upozornění, když se zvýší nebo sníží oproti normální úrovni. S adaptivním algoritmem pro zlepšení příjmu signálu, HONOR. Hodinky MagicWatch 2 s vodotěsností až do 50 metrů fungují dobře také pod vodou, aby sledovaly srdeční tep uživatele a zaznamenávaly skóre SWOLF (počet záběrů a sekund při přeplavání délky bazénu), vzdálenost, rychlost a spálené kalorie. Všechny osobní zdravotní údaje lze synchronizovat s předinstalovanou aplikací HUAWEI Health APP, která uživatelům pomáhá vést záznamy a lépe poznat své možnosti.

Inteligentní funkce jako inteligentní asistent

Hodinky HONOR MagicWatch 2 umožňují na cestách hovory přes Bluetooth, ať už prostřednictvím sluchátek nebo pomocí vestavěného reproduktoru a mikrofonu, i když je uživatel vzdálený do 150 metrů od telefonu. Podporuje také oznamování zpráv SMS, e-mailů, kalendáře a veškerý obsah se zobrazí na obrazovce po připojení hodinek HONOR MagicWatch 2 k telefonu. Pro snadný přístup jsou k dispozici také vestavěné aplikace včetně počasí, budíku, časovače, funkce Najít můj telefon a dalších. Hodinky HONOR MagicWatch 2 také poskytují interní úložiště s kapacitou 4 GB, z čehož lze 2 GB využít pro ukládání hudby. Tato kapacita umožňuje uložení až 500 skladeb, takže si uživatelé mohou užívat svou oblíbenou hudbu bez přenášení svých telefonů.

Hodinky HONOR MagicWatch 2 se mohou pochlubit 1,39palcovým barevným dotykovým displejem AMOLED, špičkovými technologiemi pro sledování zdraví a kondice, baterií s dlouhou životností a přizpůsobenými ciferníky, a to ve dvou velikostech - 46 mm a 42 mm. Jejich cena bude začínat na doporučených maloobchodních cenách 189 EUR a 179 EUR. Hodinky HONOR MagicWatch 2 budou v prodeji od 12. prosince 2019 v České republice, Egyptě, Finsku, Francii, Německu, Indii, Indonésii, Itálii, Malajsii, Nizozemsku, Polsku, Rusku, Saúdské Arábii, Singapuru, Španělsku, Thajsku, na Filipínách, v Turecku, na Ukrajině, ve Spojených arabských emirátech a Spojeném království.

[1] Platí pouze pro HONOR MagicWatch 2 (46 mm), baterie hodinek HONOR MagicWatch 2 (42 mm) dosahují životnosti až 7 dnů.

[2] Platí pouze pro HONOR MagicWatch 2 (46 mm), baterie hodinek HONOR MagicWatch 2 (42 mm) dosahují životnosti až 7 dnů.

O značce HONOR

HONOR je přední světovou značkou smartphonů. Tato značka vznikla s cílem uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1035711/MagicWatch.jpg

KONTAKT: Lucie Heim - ředitelka a členka správní rady - Burson Cohn & Wolfe (BCW), Tel.: +442073006112, E-mail: Lucie.Heim@bcw-global.com

Klíčová slova Čína-komunikace-elektronika-hodinky-HONOR

Asie, Austrálie (as)