Společnost Hengtong spolupořádala Světovou konferenci optických vláken a kabelů 2019

Su-čou (Čína) 23. listopadu 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Skupina Hengtong a Asijsko-tichomořská asociace optických vláken a kabelů (APC) společně uspořádaly Světovou konferenci optických vláken a kabelů 2019 (GOFC) v Mezinárodním konferenčním centru v Šanghaji a představily čtyři obchodní sektory, Inteligentní město, Inteligentní oceán, Vznikající průmysl a Mezinárodní průmysl. Setkání se zúčastnilo více než 600 odborníků a lídrů v oboru.

Cui Genliang, předseda představenstva skupiny Hengtong, se zúčastnil slavnostního zahájení a přednesl projev.

„S rychlým rozvojem nové generace technologie informačních sítí vstoupíme do nové éry umělé inteligence, digitální revoluce a propojení všeho, což poskytuje nebývalé příležitosti pro průmysl optických vláken a kabelů." Řekl: „Měli bychom posílit spolupráci mezi průmyslovými odvětvími a vybudovat zdravý průmyslový ekosystém." Také zmínil, že se konference konala v Šanghaji k uctění památky pana Gao Kuna, otce optického vlákna.

Na konferenci bylo předneseno více než 30 odborných projevů, které se zabývaly diskusí a sdílením nových technologií a aplikací v oblasti sítí optických vláken, námořní komunikace a optické komunikace v celém průmyslovém řetězci. Asociace APC rovněž vydala zprávu o tržním výhledu odvětví optických vláken a kabelů za rok 2019, která analyzuje současnou situaci v globálním odvětví optických kabelů z pohledu světového telekomunikačního trhu a předpovídá vývojový trend poptávky na trhu s optickými kabely ve všech částech světa.

V Šanghaji se zároveň konalo 13. globální a čínské fórum pro rozvoj a konkurenceschopnost optických komunikací. Společnost Hengtong Cablescom poskytla projev s názvem Aplikace a vývoj trhu s novými optickými kabely v Evropě. Během tohoto fóra oficiálně oznámila názvy 10 nejkonkurenceschopnějších podniků roku 2019. Společnost Hengtong byla vybrána jako jeden z 10 nejkonkurenceschopnějších podniků v oblasti optických kabelů a vláken v Číně.

Hengtong Group je mezinárodní organizace s rozmanitou škálou odborných znalostí, která se zabývá optickými vlákny, silovými, námořními a pozemními kabely, servisem a údržbou zakázkových projektů EPC, internetem věcí, velkými daty a elektronickým obchodem, novými materiály a novou energií.

Hengtong má 70 plně vlastněných a holdingových společností s 11 výrobními závody se sídly v Evropě, Jižní Americe, Jižní Africe, jižní Asii a jihovýchodní Asii. Prodejní pobočky provozujeme ve více než 30 zemích a regionech po celém světě a dodáváme výrobky do více než 130 zemí.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1034338/Cui_Genliang_Chairman_Hengtong_Group_speech.jpg

KONTAKT: Hui Yuan, +86-158-5239-1319, yuanh@htgd.com.cn

Klíčová slova Čína-počasí-trh-obchod-Hengtong Group