Rostoucí Xiaomi se nově spojí s Czech Social Awards

Praha 21. listopadu 2019 (PROTEXT)

Aktuálně představuje nejrychleji expandující značku elektroniky a smartphonů a je jedním z nejlepších startupů posledních let v Česku vůbec. Na českém trhu přitom působí oficiálně od září 2017 a od té doby si získala důvěru českých spotřebitelů. Chytrý telefon Xiaomi vlastní každý šestý Čech a chytré hodinky nebo náramek dokonce každý druhý Čech! Nyní se značka Xiaomi stala hlavním partnerem a technologickou podporou ankety Czech Social Awards.

Xiaomi ale rozhodně nejsou jen chytré telefony nebo hodinky. Nabízí také stovky výrobků z kategorie Ekosystém představující inovativní elektroniku a zařízení pro chytrou domácnost. V rozsáhlé nabídce najdete rychlovarné konvice, výkonné notebooky, chytré hodinky, kamery, TV, doplňky do domácnosti, power banky, reproduktory, sluchátka nebo elektrické koloběžky.

Oblíbenost Xiaomi od roku 2017 v Česku raketově roste a nemalý podíl na tom má skvělý poměr značky mezi cenou a výkonem. Na českém trhu dokonce získala cenu Produkt roku 2017 hned ve třech kategoriích.

Technologický a zábavní potenciál značky Xiaomi je skvělou podporou nejen pro celý social svět, ale také pro kategorii Fun & Entertainment, s níž se spojila. Pětici jejích finalistů pojí smysl pro humor, zábavu i hru. Jejich tvorba dokáže nejen pobavit, ale také zaručeně zvednout náladu, nadchnout nebo od srdce rozesmát.

Ve finálové pětce jsou Agraelus, Erik Meldik, Bára Votíková, Luboš Je Celkem Fajn a Tary.

Fanoušci mohou nyní pro své oblíbence hlasovat ve finálovém hlasování, které běží do 24. listopadu na webu Czechsocialawards.cz a v aplikaci Czech Social Awards (iOS, Android). Z třiceti finalistů a v šesti kategoriích poté budou vyhlášeni absolutní vítězové ankety 28. listopadu na finálovém eventu v prostředí industriálního Uhelného mlýna nedaleko Prahy.

Podrobnosti o programu, účinkujících a hostech večera jsou postupně odtajňovány na webu Czechsocialawards.cz, Instagramu @czechsocialawards a Facebooku @czechsocialawards.

Klíčová slova ČR-komunikace-elektronika-lidé-internet-zábava-ocenění-Czech Social Awards-Xiaomi-Imedium-firmy

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl