FolkyTonk 2020 – Šance pro mladé hudební talenty

Praha 18. listopadu 2019 (PROTEXT)

FolkyTonk, ročník 2019/2020 - vyhlášení

Je tu šance pro mladé hudebníky ve věku do 26 let, jednotlivce i kapely hrající žánr folk, country, folk-rock, folk-blues, bluegrass, rock n' roll a jejich obdoby.

Do 20. prosince 2019 mohou zájemci posílat své 2 - 3 nahrávky (jejich kvalita není rozhodující) na email folkytonk@folkytonk.cz a přihlásit se tak do IV. ročníku soutěže FolkyTonk. Odborná porota nahrávky vyhodnotí a ti nejlepší budou pozváni k finálovým koncertům do pražského Divadla Za Plotem (31. 1. - 1. 2. 2020).

Soutěž je určena dětským a mládežnickým hudebníkům do 26 let, ale u tří a vícečlenných kapel je povolena jedna věková výjimka (případně pedagogický doprovod). Zpěv na základě hudebních podkladů není v soutěži přípustný.

Soutěž podporuje Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a hl. m. Praha.

- https://bandzone.cz/folkytonk.html, www.folkytonk.cz - stránky soutěže

Pořadatel:

Pionýr, z. s. - 96. PS Veselí Medvědi, IČO: 68407114

Mračnická 1054/2, 102 00 Praha 15

E-mail: folkytonk@folkytonk.cz , vrk@veselimedvedi.cz

Apolitická 96. PS Veselí Medvědi, jejíž hlavní činností je celoroční nezisková dobrovolnická práce s dětmi a mládeží, je registrována u zapsaného spolku Pionýr (www.pionyr.cz).

Klíčová slova ČR-hudba-Pionýr