Známe Ambasadory kvality 2019

Praha 13. listopadu 2019 (PROTEXT)

Absolutním vítězem ve veřejném sektoru se stal Úřad městské části Praha 10

Součástí poslání České společnosti pro jakost je šíření myšlenek kvality, které rezonují na mnoha úrovních - od dobré praxe managementu až po spokojenost koncových zákazníků. Právě proto ČSJ vyhlašuje soutěž Ambasador kvality. Výsledky 2. ročníku byly slavnostně odtajněny 11. listopadu v rámci mezinárodní konference "Make Quality Great Again" v Praze.

Cena Ambasador kvality je určena organizacím, které nadstandardně dbají o zajištění kvality svých produktů a služeb, chovají se odpovědně a aktivně napomáhají šíření. V podnikatelském sektoru nominaci proměnila společnost Albert Česká republika, s.r.o. V Česku provozuje síť více než 300 supermarketů a hypermarketů. Patří mezi držitele řady ocenění zaměřených na kvalitu a společenskou odpovědnost. V roce 2016 se probojoval do finále Evropské ceny kvality. Hodnotitelé ocenili zejména širokou paletu aktivit společnosti na poli osvěty týkající se zejména bezpečného a kvalitního stravování.

Druhým ročníkem se letos nově otevřela také kategorie, v níž se utkaly subjekty veřejného sektoru. Jejich zájem o soutěž byl mimořádný. Absolutním vítězem se stal Úřad městské části Praha 10, hned za ním se umístilo město Hranice a třetí příčku obsadil Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s.

www.csq.cz

Kontakt pro média:

David Kubla

Manažer komunikace

Mail: kubla@csq.cz

Klíčová slova ČR-hospodářství-trh-správa-ocenění-firmy-Česká společnost pro jakost

Politika, veřejná správa a soudy
Obchod, marketing
Finance, ekonomika