DMS-IN.CLOUD - nový produkt na trhu podnikových systémů

Praha 13. listopadu 2019 (PROTEXT)

Akce DMS in Cloud Lužice 2019

Společnost Digital Resources a.s. uvádí na trh nový produkt s názvem DMS-IN.CLOUD!

Představuje moderní řešení správy dokumentů a informací v kombinaci s oblastí IT infrastruktury. DMS-IN.CLOUD se hodí zejména pro menší a středně velké firmy, jelikož nabízí komplexní řešení pro dokument management v cloudu - bez starostí o hardware, dodatečný personál, aktualizace serverových komponent apod.

Základní balíček DMS-IN.CLOUD v ceně 902 Kč/uživatel/měsíc obsahuje pojmenovanou licenci ECM/DMS systému M-Files Online, standardní uživatelskou IT podporu, služby datacentra, zabezpečenou šifrovanou datovou komunikaci, na serverech: antivirus ESET a HackerGuardian vulnerability report, základní administraci a školení uživatelů.

Spravujte své informace bez starostí!

Na webových stránkách www.dms-in.cloud rovněž naleznete zvýhodněné balíčky služeb (od 880 Kč/uživatel/měsíc) či konfigurátor, kde je možné sestavit si své řešení přesně na míru. Lze si vybrat z několika prémiových služeb, jako je například M-Files Admin - vlastní administrátor, zálohování 1x týdně, rozšířený prostor na disku, Disaster Recovery, integrace s podnikovým systémem či tvorba firemních workflow.

Pokud porovnáme celkové náklady na vlastnictví (DMS řešení + IT infrastruktura) pro 10 uživatelů v průběhu 4 let, výsledkem může být rozdíl 500 000 Kč ve prospěch DMS-IN.CLOUD řešení.

Více informací najdete na https://www.dms-in.cloud/.

O systému M-Files

Document management systém M-Files je špičkovým nástrojem nejen pro správu, sdílení a třídění dokumentů, ale i pro automatizaci procesů (schvalování) a verzování. Navíc nabízí dokonalé uživatelské prostředí, které lze jednoduše integrovat do firemní infrastruktury a propojit s celou řadou dalších systémů. Uživatelé získávají přístup k dokumentům a informacím dle svých přístupových práv prakticky z jakéhokoli (i mobilního) zařízení (Android, iOS, Windows), a to při zachování vysokého výkonu.

M-Files jsou oceněny jako Vizionář dle společnosti Gartner a Lídr dle společností Forrester a Nucleus. Dominují zejména svým velice příjemným uživatelských prostředím a vysokou funkcionalitou. M-Files používají statisíce uživatelů ve více než 100 zemích světa.

30-denní verze M-Files ke stažení zdarma na www.e-dms.cz.

Stručně o Digital Resources

Digital Resources a.s. je dodavatelem podnikových informačních systémů a IT služeb a aktuálně je jedním z nejúspěšnějších partnerů M-Files ve střední Evropě. Digital Resources podporuje zhruba 10 000 koncových uživatelů M-Files v 19 zemích Evropy. Ve svém portfoliu má též vlastní CRM systém Intuo - Company Intelligence, který je plně integrován s M-Files a pomáhá zefektivnit jakékoliv procesy ve firmě. Mezi zákazníky Digital Resources patří například Americká obchodní komora, Bayer, Britská obchodní komora, Deloitte Central Europe Limited, PKS Stavby, Glatzová & Co., KKCG, Wood & Company, OBO, Compas Automatizace, Medicton Group, Medesa, PRK Partners, Řanda Havel Legal, a další.

Více o Digital Resources na www.digres.cz.

Použité zkratky:

CRM - Customer Relationship Management (řízení vztahů se zákazníky)

DMS - Document Management System (správa dokumentů)

ECM - Enterprise Content Management (správa podnikového obsahu)

Kontakt:

Ing. Kristýna Dryáková